3 csillagjegy, aki a legjobban hiteti el, hogy okos, pedig nem az

2024. június 18.
Valószínűleg mindenki ismer olyan embert, aki elsőre úgy tűnhet, hogy igazán okos, míg ki nem derül róla, hogy valójában csak okoskodó, és kifejezetten buta. Mutatjuk, az asztrológus szerint nagy eséllyel melyik csillagjegybe tartoznak ezek a személyek a horoszkóp szerint!
Buta csillagjegyek a horoszkóp szerint
  • Ez a három csillagjegy korántsem olyan okos, mint amilyennek látszik!
  • Mindenhez hozzá tudnak szólni és olyan erővel hangoztatják a véleményüket ezek a csillagjegyek, hogy elhisszük róluk, hogy okosak.
  • Nem ez a három csillagjegy a legintelligensebb a zodiákusban a horoszkóp szerint.

Az asztrológiában az egyes csillagjegyek rendelkeznek bizonyos alaptulajdonságokkal, személyiségjegyekkel. Míg egyes jegyek híresek gyors gondolkodásukról és intelligenciájukról, mások inkább csak azt a benyomást keltik, hogy okosak. Azonban ha közelebbről és alaposabban megnézzük őket, kiderül, hogy ez csak a látszat. 

Mutatjuk, a horoszkóp szerint melyik az a három csillagjegy, akik csak remekül hitetik el másokkal, hogy okosak, holott gyakran kifejezetten buták.

Csillagjegyek, akik csak eljátsszák, hogy okosak, pedig valójában buták

1. Ikrek (május 22. – június 21.)

Az Ikrek uralkodó bolygója a Merkúr, ami kommunikációs képességeiről és gyors visszavágásairól híres. Nem csoda, ha a csillagjegy szülötteit általában roppant intelligens, okos személynek látják, hiszen kíváncsiak, tele vannak ötletekkel és remekül megfogalmazzák, mit akarnak. Szinte minden témához hozzá tudnak szólni, ami miatt úgy tűnnek, okosak és széles körű a tudásuk. 

Valójában az Ikrek sekélyesek és nem mélyülnek el semmiben, mivel folyamatosan más és új ingereket keresnek, így a látszólag széles körű tudásuk igen felszínes. Egy kicsit mindenről tudnak, de nem eleget ahhoz, hogy szakértői legyenek egy-egy témának. Úgy tűnhetnek tehát a csillagjegy szülöttei, hogy okosak, ám ha megkapargatja valaki a felszínt, kiderül az ellenkezője.

2. Nyilas (november 23. – december 21.)

A Jupiter a Nyilas uralkodó bolygója. A Tűz jegy szülöttei roppant kalandvágyók és filozofikus lelkek. Általában bölcsnek tartják őket, intelligensnek, hiszen szeretnek felfedezni, tanulni és képesek nagyban gondolkodni. Ők a zodiákus útkeresői és vándorai, folyamatosan az igazság és tudás nyomában járnak.

Ez azt is jelenti, hogy a csillagjegy szülöttei egyik érdeklődési körről a másikra ugrálnak anélkül, hogy elmélyülnének az adott témában. Sokszor sokkal kevesebbet tudnak az adott dologról, mint ahogy az látszik. Az új élmények iránti megszállottságuk miatt gyakran elsiklanak fontos részletek felett, így az összetett témákat nem látják át teljes egészében. Bár jól informáltnak tűnhetnek, a gyakorlati intelligenciájuk sokszor hiányzik, ez meggátolja, hogy kiaknázzák tudásukat.

3. Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

A Tűz jegy uralkodó bolygója a Nap, ami az Oroszlán magabiztosságát és erőteljes kisugárzását adja. Született vezetők a csillagjegy szülöttei, mások szemében határozottságuk miatt hozzáértőnek tűnnek, különösen a társas helyzetekben, ahol a középpontban ragyoghatnak.

Ugyanakkor az Oroszlánok igénye a figyelemre és csodálatra tévútra viheti őket. A külsőségeket hajlamosak előtérbe helyezni a valódi értékekkel szemben. Sokkal inkább koncentrálnak a látványra, mint arra, hogy valóban fejlődjenek, tanuljanak és tudással vértezzék fel magukat. Bár okosnak és hozzáértőnek tűnnek, ennek ellenkezője derülhet ki, amikor valódi szakértelmükről kell tanúbizonyságot tenniük.

Forrás: Quartz and Clover, fotó: Getty Images, Unsplash