5 jel, hogy a párod kikacsingat a kapcsolatból

2020. július 29.
Ismerősek ezek a helyzetek? Lehet, hogy nem ártana leülni, és alaposan átbeszélni a dolgokat.
megcsalas

Egyre többször bámul meg másokat

Persze minden kapcsolat más és más: van, akiknek belefér, hogy partnerük mellettük másokat is szemügyre vesz, míg vannak, akiknél már egy ártatlan pillantás is kiveri a biztosítékot. Ha a párod korábban nem mutatott túlzott érdeklődést a többi nő iránt, mostanában viszont azon kapod, hogy egyre többször néz utána egy-egy csinos nőnek – sőt akár szemkontaktust is megpróbál velük felvenni – akkor ezt vedd intő jelnek.

megcsalas

Arról érdeklődik, hogy te kit találsz vonzónak

Következő lépésként akár téged is elkezdhet faggatni arról, hogy van-e olyan pasi az ismeretségi körödben, akit vonzónak találsz, vagy esetleg az utcán sétáló idegenekről kérheti ki a véleményedet. Természetesen nem feltétlenül vannak hátsó szándékai a dologgal, lehet, hogy csak a szerelmi életeteket szeretné ilyesmivel feldobni, de benne van a pakliban, hogy azért kérdezősködik, mert neki tetszik valaki, és fel szeretné valahogy hozni a témát.

Ezt olvastad már?

Hirtelen többet kezd foglalkozni a megjelenésével

Korábban még az autóból sem volt hajlandó kiszállni, hogy sétáljon kicsit, most pedig egyik napról a másikra kondibérletet vett? Órákat tölt reggel a készülődéssel, míg máskor egyszerűen csak magára húzta az első kezébe akadó nadrágot és inget? Még mindig nem akarjuk az ördögöt a falra festeni, hiszen előfordulhat, hogy csak az egészsége miatt kezdett el sportolni, vagy neked szeretne jobban tetszeni… De ha azt veszed észre, hogy a pasid mindig csak akkor csinosítja ki magát, ha egyedül megy el otthonról, és ha veled van, nem tesz ilyen erőfeszítéseket, akkor érdemes kicsit gyanakodnod.

Egyre többet jár el otthonról – nélküled

Fontos, hogy egy párkapcsolatban is megőrizzétek a saját személyiségeteket, a saját érdeklődéseteket és szabadságotokat. Az tehát, hogy néha-néha mindkettőtöknek vannak olyan külön programjai, amire a másik nem kap meghívást, még bőven beleférhet. De ha ezek az alkalmak egyre sűrűsödnek, ha rendszeresen eljár a haverjaival úgy bulizni, hogy még csak meg sem kérdezi, hogy neked lenne-e kedved menni, akkor megeshet, hogy ezeket a kimenőket ismerkedésre használja.

Ki szeretné próbálni a poliamóriát

Egyre gyakrabban hozza fel a poliamor kapcsolatban élő régi haverját? Feltűnően sokat olvasgat poliamor vagy nyitott kapcsolatokról szóló cikkeket? Ha beszélgetéseitekben látszólag a semmiből előkerül a nyitott kapcsolatok témája, akkor biztos lehetsz benne, hogy a pasidat foglalkoztatja a kérdés. Lehet, hogy direktben még nem mer rákérdezni, és ezekkel az apróságokkal próbálja kipuhatolni, hogy te mennyire lennél nyitott a dologra. A poliamor kapcsolatok sokak számára tökéletesen tudnak működni, ám ha te nem éreznéd jól magad egy ilyen felállásban, akkor ne hagyd magad rábeszélni.

Olvass tovább!

Forrás: bustle.com

Fotó: Getty Images