Monik 2020-as menyasszonyi kollekció

2020. május 08.
Idén először jelentkezik a Monik márka menyasszonyi kollekcióval.

A kollekcióban szereplő darabokat egy különleges fotósorozat által keltették életre, ahol olyan márkák termékeivel egészültek ki a ruhák, mint az annamolnár jewellery fejdíszei, a Héria Enamel fülbevalói és a DORIDEA márka bőrövei. Mindezek mellett fontos szempont volt, hogy olyan darabok szülessenek, amelyek hűen tükrözik a márka kifinomult, nőies és romantikus stílusát, illetve a menyasszonyok is könnyedén megtalálják a saját stílusukhoz illeszkedő ruhákat.

A klasszikus, romantikus pamutcsipkével gazdagított tüllszoknyás ruhák mellett megjelennek a letisztult vonalvezetésű, modern, aszimmetrikus darabok is, amelyeket tökéletesen fel lehet dobni egy-egy kiegészítővel. A hagyományőrzés is fontos szerepet kapott: a minőségi alapanyagokból, gondosan kézzel díszített ruhák esetében nagy hangsúly esett a részletekre, legyen szó egy gyöngyhímzett bodyról és fátyolról, vagy egy csipkemotívumokkal applikált szoknyáról.

Ha valami igazán különleges és formabontó darabra vágyik a leendő menyasszony, akkor előszeretettel ajánljuk a kollekcióban szereplő bőszárú, kézzel gyöngyszegélyezett overallt, amiben garantáltan fesztelenül érezheti magát a viselője. A menyasszonyi ruhák mellett szeretnének kedveskedni selyemalapú csipkével díszített köntösökkel is, amelyek a nagy napon való készülődést is varázslatossá teszik.

29 fotó megtekintése

Fotó: Semsei Eszter – Semsei photography
Smink/haj: Fehér Zsanett – Jhane make up & hairstyle
Modellek: Orosz Vivi, Rózsa Rebi
Ruhák: Monik
Fejdísz: annamolnár jewellery
Fülbevaló: Héria Enamel
Övek: DORIDEA
Kalligráfia: Tóth Ági – Modern kalligráfia
Virágdekor: FLOWdesignER
Macaron: Bolka bonbon
Helyszín: Nordix stúdió
Asszisztens: Mészáros Bianka