5 díjat kapott a magyar csoki a kelet-európai versenyen

2018. október 08.
A nyári díjeső után a chocoMe nem csak új fejlesztésű álomcsokoládék egész sorával, de még 5 újabb nemzetközi elismeréssel, az International Chocolate Awards kitüntetéseivel is köszönti az őszt.


A magyar csokoládémanufaktúra összesen 6 termékkel nevezett a rangos világverseny kelet-európai szekciójába – újabb rekordteljesítményként 5 ínyencség be is váltotta a hozzá fűzött reményeket, ráadásul a nyertesek közül 3 a mindössze néhány hete bevezetett termékkategóriákba tartozik.

Aranyérmes lett a manufaktúra egyik első számú újdonsága, a Petit 21 – a kifinomult csokoládélapocskák. A legkiválóbbak között végzett még a kékáfonyás joghurtos feketeribizlis Raffinée, ezüstérmes lett az új termékkategória, a Petit 21 pikáns és magával ragadó karamell-yuzu párosa és a szintén új születésű, az aszalt gyümölcs és a francia étcsokoládé találkozásából született Voilé Mangó, valamint bronzérmet vitt haza a felejthetetlen ízvilágú, Ruby csokoládés Raffinée csoki.

Az eredmények további izgalmakat tartogatnak még a csokoládémanufaktúra számára, a regionális versenyben díjazott termékek ugyanis jogosultak a nevezésre az International Chocolate Awards világbajnoki döntőjére, amelynek zsűrizése hamarosan megtörténik, ünnepélyes díjátadója pedig a reneszánsz fővárosában, Firenzében kerül megrendezésre 2018. november 17-én.