Megjelent a januári-februári Marie Claire

2018. december 13.
Friss lapszámunkban nemcsak a 2018-as évet összegezzük, de az évkezdéshez is adunk tippeket, címlapsztárunk Amber Heard pedig elmeséli, milyen az élet Johnny Depp után.

Címlapsztárunk, Amber Heard Johnny Deppel kötött viharos házassága és még viharosabb válása után arról mesélt nekünk, hogy miért érzi erősebbnek magát, mint valaha, de őszintén vallott a túlélésről és a jó melletti kiállás fontosságáról is, és persze új filmjéről, az Aquaman című moziról.

Az interjúk sorát ebben a lapszámunkban Zsédával folytatjuk: divatszerkesztőnk, Molnár Anikó négy éve az énekesnő stylistja is, sok időt töltenek együtt a közös munkák alkalmával. Most az ő szemén keresztül ismerhetjük meg Adrit.

És itt még nem állunk meg. Bujdosó Bori Penélope Cruzzal készített interjút a Marie Claire számára a Mindenki tudja című film kapcsán, aztán Juhász Anna mesél a marieclaire.hu irodalmi noteszéről, a Pura Poesia videosorozatról, majd a briliáns írónő, a kilétét titkoló Elena Ferrante e-mailes interjúját is olvashatod a könyvéből készült sorozat kapcsán.

Fotóriportunkban összegyűjtöttük az év legerősebb sztorijait, amelyek még sokáig velünk maradnak és amelyeket Made by women, vagyis nők határoztak meg, Hétköznapi hősök halálos veszélyben cikkünkben pedig olyan bátor nőket és férfiakat mutatunk be, akik nem bírnak csendben maradni, ha jogtiprást látnak, még akkor se, ha így az életüket teszik kockára.

Olvashatsz a legmodernebb életformáról, a co-livingről, arról hogy komolyan lehet-e a Tinderen társat találni, kipróbáltuk milyen, amikor házhoz jön a pszichológus, és elárulja, mit csináljunk egy problémás kisgyerekkel, szerzőnk, Vida Virág pedig az óceán túlpartjáról macskaszitteri pályafutásáról mesél.

Divatoldalainkon a kifinomult és a lázadó fekete csap össze, Szépség rovatunkban a testünk energetizálásához kapunk szuper tippeket, Életmód cikkeink közül pedig kiemelkedik velencei beszámolónk.

A normál méretű magazin most év végi meglepetésekkel kapható: trendi szépségtermékeket, jegyzetfüzet és vászontáskát csomagoltunk a laphoz. A termékek típusa árushelyenként eltérő lehet.