Sztarenki Dóri szépségtippjei

2020. augusztus 25.
Táncosként kezdte, de elragadta a színészet: a Terápia című sorozat óta pedig egyre több filmes, tévés és színházi szerepben láthatjuk. A szépség esszenicáját a nevetésben látja, és fittyet hány az ettől esetlegesen kialakuló ráncokra.

Számomra a szépség…

Mindenképpen belülről fakad, és azt hiszem, hogy éppen ezért folyamatosan változik. A boldogsággal kapcsolom össze, hiszen ha valaki jól érzi magát a bőrében, az ragyog.

Egy átlagos hétköznap reggel

Miután megittam a kávémat, megtisztítom az arcomat. A bőrápolást a The Ordinary egyik szérumával kezdem, végül feldobom a fényvédőt, és indulhat a nap.

Új üdvöskék a neszesszeremben

Egy ideje a koreai márkákkal kísérletezgetek. Nagyon szimpatikus, hogy a legtöbb termék természetes összetevőkből készül, és nem tesztelik őket állatokon.

sztarenki_dori_top_secret

Esti rituálém

Az arctisztításon kívül hetente egyszer radírt, illetve időközönként AHA-savas hámlasztókat is használok. Éjszakára imádja a bőröm az argánolajat, de teszek fel mellé szemránckrémet és hidratálót vagy pakolást is.

A szépségem megőrzésének a titka

Szeretek sokat nevetni – inkább legyek kicsit ráncosabb, de jókedvű. Egyébként pár éve elkezdtem nagyon ügyelni a fényvédelemre is. Nem indulok el otthonról anélkül, hogy ne kentem volna be az arcomat egy 50 faktoros naptejjel.

Amit a hajam szeret

A forgatások miatt eléggé igénybe van véve, ezért hajmosás után mindig bevetem a Schwarzkopf Bonacure Oil Miracle kondicionálóját – ez tényleg csodákra képes.

Olvastad már?

Heti edzéstervem

Nyitott vagyok bármire: tánc, jóga, futás, box, csak mozogjak.

A legjobb önbizalom-növelő praktikám:

Amíg együtt éltem a testvéreimmel, reggelente a tükör előtt őrjöngve táncikáltunk fogmosás közben, és ezt azóta egyedül is csinálom.

A parfüm, ami nélkül soha nem indulok el

Dolce&Gabbana Light Blue – legalább egy évtizede ezt használom.

dolce-gabbana-light-blue-50ml

Így készülök egy fontos eseményre

A nagyobb rendezvényekre legtöbbször kapok segítséget. Amennyiben mégis egyedül kellene elkészülnöm, általában elénekelem az időt a tus alatt, majd kapkodva dobok fel egy sminket, gyorsan rászárítok a hajamra, felveszem a magassarkúm, és már futok is, hogy odaérjek.

Amiket szívesen használok

Sampon – Project Beauty Hairgurt Almond Honey

Szempillaspirál – Benefit Roller Lash

Éjszakai balzsam – Dear, Klairs Midnight Blue Calming Cream

Fényvédő – 50 SPF Narüko Am+Pm 10 peptide

sztarenki_dori_beauty_kedvencek

Fotó: Sárosi Zoltán, Marie Claire-archívum