A folyékony klorofill a legújabb szépségfegyver

2021. április 28.
A klorofill áldásos ereje régóta ismert, annak folyékony változatát pedig egyre több fiatal fogyasztja, hogy végleg megszabaduljon gyulladt aknéitól.

Ahogy azt biológiaórán valamikor régen megtanultuk, a fotoszintetizáló szervezetek legfontosabb pigmentjei a klorofillok, amik segítségével a növény hasznosítani tudja az elnyelt fényenergiát. A növény vérének is nevezett pigment fogyasztása az emberi szervezetre is jótékony hatással van, és bár az összes pozitív tulajdonságát felsorolni képtelenség, a klorofill többek között:

A 6 milliós TikTok-követőtáborral rendelkező dr. Muneeb Shah bőrgyógyász szerint a folyékony klorofill egyáltalán nem rossz ötlet, ugyanakkor azt javasolja, ha tisztább, gyulladásmentes bőrre vágyunk, együnk sokkal több zöld színű zöldséget, például spenótot vagy brokkolit. Aki rendszeresen fogyasztja ezeket, az biztosítja a szervezete számára szükséges klorofillt, ami valóban csökkenti a bőr gyulladását, pirosságát, duzzadtságát, az irritációt, és gyorsítja a sebgyógyulást.

@dermdoctor

Chlorophyll #chlorophyll #skincare #dermdoctor #dermatologist #learnontiktok #tiktokpartner

♬ Wear Me Out (Instrumental Version) – Gamma Skies

Forrás: Insider Fotók: Getty Images

Olvasd el ezt is!