Még nem késtél el! Szépségajándék-tippek anyák napjára

2021. április 29.
A virágcsokor és a bonbon jól bevált kettősén túl rengeteg lehetőségünk van kifejezni a szeretetünket és a hálánkat anyák napján, ha a szépségtermékek szekciójában nézelődünk. Következzen három tipp, amellyel örömet szerezhetünk.

szepsegajandek-anyak-napjara

A parfüm- és ékszerrajongó anyukáknak

Az ajándékozás mestere a Tiffany. Az ékszermárka a különleges kék dobozba zárt illataival telitalálat lehet anyák napjára, ha az édesanyánk örömmel próbál ki új illatokat és az ékszerszerű csomagolásoknak is híve. A Tiffany & Co. Eau de Parfum (27 290 Ft) a luxus legjavát, a fényűzést és a New York-i romantika egyedülálló hangulatát sűrítette signature illatába. Ha anyukád az íriszkedvelők táborát erősíti, garantáltan szeretni fogja a nőies, elegáns illatot, amelyből azért mindemellett egy kis zöld mandarin és virágos pézsma is kikacsint.

szepsegajandek-anyak-napjara

Teljes körű arcápolás A-tól Z-ig

Azoknak, akik célirányosan keresnek komplett megoldást arcápolás terén az édesanyjuk számára, egy teljes rutint lefedő bőrápolási csomag lehet a megoldás. Az Oriflame NovAge család Time Restore szettjét (bőrtisztító zselé, regeneráló szem- és ajakkörnyék ápoló krém, revitalizáló szérum, regeneráló nappali és éjszakai krém) kifejezetten az érett bőr teljeskörű ápolására és hatékony szépítésére (egész pontosan a bőrtömörség és rugalmasság fokozására) állították össze, nem akármilyen formulára hagyatkozva. A Genistein SOY technológia és a lándzsás útifűből nyert növényi őssejtkivonat intenzíven táplálja és hidratálja a bőrt, fokozza annak tömörségét, ellenállóképességét, határozottabbá teszi az arckontúrt, és csökkenti a mély ráncok és a pigmentfoltok megjelenését. A szett ára 24 499 Ft (a teljes ára egyébként 40 494 Ft lenne).

szepsegajandek-anyak-napjara

Csokor helyett virágformájú fürdőtermék

Amennyiben édesanyánk, mi magunk, vagy akár mindketten a „zöld tábort” erősítjük, fontos lehet az ajándékválasztásban a bolygónk védelme is. Vágott virág helyett választhatunk virágillatú, édes és kényeztető termékeket, amelyekből a Lush is kínál jó párat az anyák napja alkalmából. Az ötféle limitált termékből álló ünnepi kollekcióban olyan fürdőtermékeket találunk, mint a Jasmine Cream
habfürdő vagy az Atom Heart Mother fürdőbomba, de egy Mamma Mia nevű pink, vaníliás testradír is helyet kapott a csapatban. A mi kedvencünk a sorból a Violet Cream habfürdő bőrpuhító ibolyával (2290 Ft).

Láttad már?