Te tudod, hogyan kell helyesen használni a szárazsampont?

2022. május 16.
Bár eddig is tudtuk, hogy a szárazsampon az ember egyik legjobb barátja, ennek ellenére sokan nem tudják, hogyan kell megfelelően felhordani.

A szépségápolási termékek kínálatában a legnagyobb kedvencek között szerepelnek a szárazsamponok, igazi megmentők hírében állnak, amik kihúznak a bajból, ha elaludtunk, ha nincs meleg víz, ha dugó miatt késében vagyunk, vagy egész egyszerűen nincs erőnk/kedvünk hajat mosni. Bár vészhelyzetben valóban igazi megmentők a szárazsamponok, csak akkor működnek, ha megfelelően használjuk azokat.

A több tízezres követőtáborral rendelkező Kelsey Griffin TikTok-felhasználó legutóbbi videójában megmutatja, hogyan lesz igazán hatásos a szárazsampon. A helyes technika alapján emeljük meg a tincseket, majd ne túl közelről (kb. 30 cm) célozzuk meg a hajtövet úgy, hogy a flakont közben előre-hátra mozgatjuk. Haladjunk választékról választékra, a mozdulatot ismételjük meg mindkét oldalon, majd túrjunk bele a hajunkba, és borzoljuk meg, hogy a szárazsampon a haj tövéből eljuthasson a haj többi részére is. Videójára több mint ezer felhasználó reagált, akik közül egyvalaki azt a tippet adta, hogy a szárazsampont lefekvés előtt érdemes felhordani, hogy reggelre eltűnjön a fehérség, a samponnak pedig „legyen elég ideje” eltávolítani a felesleges faggyút a hajból.

@kelseygriffinn

since it’s Wednesday which I’m assuming is a dry shampoo day for most of my ladies

♬ Material Girl – Madonna

Forrás: The Sun Fotók: Getty Images

Olvasd el ezt is!