Íme, a legprofibb korrektorok száraz bőrre

2023. február 03.
Akinek száraz a bőre és még nem találta meg a számára legideálisabb korrektort, próbálja ki azokat a termékeket, amiket a sminkmesterek ajánlanak. Íme, hat befutó!
korrektor
  • A tökéletes korrektor fellelése hosszú kísérletezés eredménye.
  • Különösen érzékeny és száraz bőr esetén érdemes a sminkmesterek ajánlására hallgatni.
  • A legprofibb korrektorok ma már nemcsak fednek, de hidratálnak és frissítenek is.

A rendszeres korrektorfelhasználók pontosan tudják, ebből a termékcsaládból az igazit megtalálni egyáltalán nem könnyű pláne azoknak, akiket száraz bőrrel áldott meg a sors. Ők gyakran találkozhatnak azzal, hogy a korrektor nem hidratál megfelelően, a felület berepedezik, az apró ráncokba pedig beleül a kence. Bár a kísérletezés nem kevés pénzbe és energiába kerül, jó hír, hogy a piacon akad jó pár olyan korrektor, ami nagyon is azt hozza, amit ígér.

Dior Forever Skin Correct Full-Coverage Concealer

Dior korrektor

A korrektor állaga olyan akár egy szérum, ami tökéletes választás száraz bőr esetén. A Dior korrektor tartós fedést és hidratálás biztosít, miközben gyönyörű textúrát hoz létre a bőr felületén.

Maybelline New York Instant Age Rewind Eraser Concealer

Maybeline korrektor

A Maybelline korrektor egy jól bevált formula, amely vékony fátylat hoz létre a szem alatt. A könnyű textúra elegendő nedvességet biztosít a száraz bőr számára, ami egész nap kitart.

Hourglass Vanish Airbrush Concealer

Hourglass Vanish Airbrush Concealer

A sminkmesterek egyik nagy kedvence a Hourglass korrektor, az ugyanis krémes és hidratáló összetételének köszönhetően ideális a száraz bőrre, pláne a szemkörnyék területére.

Ilia True Skin Serum Concealer 

Ilia korrektor

Az Ilia legendás korrektora olyan, akár egy szérum, melyben C-vitamin, aloe vera és selyemakác (Albizia julibrissin) simítja, élénkíti és teszi rugalmassá a bőrt. 

Neutrogena Hydro Boost Hydrating Concealer Stick

Neutrogena korrektor

A Neutrogena Hydro Boost korrektora azt hozza, amit ígér: száraz, aknéra hajlamos bőrűek számára kiváló választás, mivel nem tartalmaz póruselzárókat, nem mattítja a bőrt, és nem hagyja, hogy néhány óra elteltével leperegjen. 

Armani Beauty Luminous Silk Face and Under-Eye Concealer

Armani korrektor

Az Armani korrektor akár 24 órán át hidratál, bízhatunk benne, hogy a helyén marad, miközben selymes, hibátlan fedést ad.

Forrás: WhoWhatWear Fotó: Getty Images