A Cherry kóla szájfestést flörtölésre találták ki

2023. augusztus 04.
A Cherry Cola, azaz a cseresznyés üdítőital színvilágát idéző ajkak a TikTok legújabb kedvencei. A Cherry kóla száj sminket pár lépésben mi is elkészíthetjük otthon.
cherry-kola-szaj

Mindennap újabb szépségtrendet hoz magával, nincs pihenés vagy uborkaszezon nyáron sem. A legújabb szépségőrület a TikTokon a múlt héten még nagyon aktuális tejeskávé smink divatja után egy speciális, kifejezetten csábító ajakfestési trend, a Cherry kóla száj.

A koffeines trend nyomában érkező cseresznyeszín ajakfestés a #CherryColaLip hashtag alatt arat. A Revolution Beauty kultikus márka szerint eddig 4,9 millió megtekintést ért el a TikTokon. Ez a szám folyamatosan növekszik. A Cherry kóla trend először idén áprilisban bukkant fel, azóta a keresések száma pedig 925%-kal nőtt – alig két hónapban. De nézzük, mi is pontosan a Cherry kóla száj, és hogyan tudjuk őket tökéletesen megjeleníteni az ajkainkon.

Így lesz olyan a szád, mintha Cherry Coke-ot ittál volna

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Mary Phillips (@maryphillips) által megosztott bejegyzés

„A Cherry kóla száj trend egy olyan sminkstílus, amely a cseresznyés kóla gazdag, mély színeiből merít ihletet” – mondja Yasmin Salmon sminkes. Ennek a vörös és a barna színeket fényes textúrákkal kombináló sminknek a lényege, hogy vidám, friss és kacér összhatást nyújtson.

Ahelyett, hogy természetes színeit matt textúrákkal és nude árnyalatokkal fejelné meg, ez a trend előtérbe helyezi a természetes hatású ajkakon a lédús, élénk színű cseresznyés színt.

„Ez egy sokoldalú trend, amelyet bárki kipróbálhat, aki merész és élénk lookot szeretne” – folytatja Salmon. „Csak annyit kell tennünk, hogy megtaláljuk a bőrtónusunkhoz illő tökéletes árnyalatokat.”

A hírességek is imádják a Cherry kóla szájat

A Cherry kóla száj őrület híres kedvelői között találjuk Mary Philips sztársminkest, Kylie Jennert és Amelia Gray modellt is.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Bari Khalique (@barikhalique) által megosztott bejegyzés

„Amelia Gray-en készítettem el ezt a lookot Párizsban” – írta Bari Khalique sminkes. „A Cherry kóla szájfestés szuper módja a rúzsvizselésnek, anélkül, hogy elköteleznénk magunkat a klasszikus matt rúzsok mellett, dimenziót adva az ajkaknak.” Ennek a megjelenésnek a kulcselemei a cseresznyés kóla fő árnyalatai, piros-barna árnyalatok és egy tökéletes ajakceruza és némi lédús hatású fény.

Egy barna tónusú, nude ajakceruzával, ami egy kicsit sötétebb, mint a természetes színünk, húzzuk körül az ajkak vonalát, enyhén beárnyékolva a sarokrészeket, hogy duzzadt hatást keltsen, majd jöhet egy vörös vagy rózsaszín balzsam az ajkak felületére.

Khalique szerint nem hibázhatunk egy MAC ajakceruzával, amit Ameliánál is használt, fénynek pedig a Givenchy Rouge Interditet ajánlja.

Forrás: Vogue