Chrissy Teigen véletlenül elárulta a születendő babája nemét

2020. szeptember 18.
Chrissy Teigen és John Legend még augusztusban, az énekes legújabb videoklipjében jelentették be, hogy úton van a harmadik gyerekük. A modell most teljesen véletlenül azt is elárulta a rajongóknak, hogy kislányt vagy kisfiút várnak.

A párosnak már két gyerek van, egy kislány és egy kisfú: a 4 éves Luna Simone, és a 2 éves Miles Theodore. Most pedig kiderült, hogy a két gyerkőcnek hamarosan kisöccse fog születni.

A baba nemét a modell véletlenül árulta el egy Instagram-sztoriban. Teigen éppen azt magyarázta a videóban, hogy bizonyos komplikációk miatt az orvosa ágynyugalomra ítélte, mikor is az egyik mondatban „he”-vel, tehát a hímnemű személyes névmással hivatkozott a babára.

„Nagyon furcsa, mert egyébként a baba nagyon-nagyon egészséges. És olyan nagy. Upsz… Na, ez hülye dolog volt.”

Mikor a modellnek leesett, hogy mit mondott, hogy fiúként hivatkozott a babára, hirtelen megrémült, és megpróbálta folytatni a beszámolóját. Végül belátta, hogy így is, úgy is lebukott, és csak egy jót nevetett az egészen.

Már a terhesség bejelentése sem volt átlagos

Katy Perryhez hasonlóan a páros is egy videoklippel jelentette be a modell terhességét. A Gary Clark Jr.-ral közös, új videoklipjében John Legend és Chrissy Teigen a tengerparton meghitt hangulatban ölelkezik a homokban, a vízben és egy áttetsző függöny mögött is. A vacsoránál azonban hajba kapnak, John Legend elrohan az erdőn keresztül, aztán ismét összetalálkoznak, és kibékülnek. A dal végén csatlakoznak hozzájuk gyermekeik, Luna és Miles, Chrissy Teigen pedig úgy simítja végig hasát, hogy semmi kétségünk nem maradhatott afelől: ismét gyermeket vár.

Olvass tovább!