Brad Pitt német barátnője visszament a férjéhez?

2020. október 29.
Augusztusban jött a nagy hír, miszerint Brad Pittnek Angelina Jolie után végre valóban új barátnője lett. Az 56 éves színész egy 27 éves német modellel kezdett el randizni, a szerelemük azonban nagyon úgy tűnik, hogy nem volt hosszú életű. Információk szerint a pár már egy ideje különvált.

Brad Pitt és Nicole Poturalski viszonya több szempontból sem volt átlagos. Az egy dolog, hogy a színész 29 évvel volt idősebb a nőnél, Poturalski ráadásul a kapcsolatuk alatt végig férjnél is volt. A modell 8 éve él nyitott házasságban egy 68 éves berlini üzletemberrel, akitől született is egy fia. Az Oscar-díjas színésszel való kapcsolatára azonban az infók szerint a férj is áldását adta, sőt, hogy még pikánsabb legyen a sztori, Brad Pitt nem máshol, mint a férj berlini éttermében szúrta ki még tavaly augusztusban a modellt, amikor a Volt egyszer egy Hollywood promóciós körútján járt a városban. Egyik este a férj éttermében vacsorázott, ahol megakadt a szeme Nicole-on, és azonnal számot cseréltek.

Ezt olvastad már?

És bár a kapcsolatukra három hónappal ezelőtt figyelt fel a sajtó – amikor Pitt a dél-franciaországi kastélyába vitte a nőt, amelyet még Angelina Jolie-val vásároltak –, valójában akkor már legalább 9 hónapja egy párt alkottak.

A szerelem – már ha az volt – azonban nem tartott sokáig, a Page Six információja szerint a pár már egy ideje külön utakon jár. Sőt, egy bennfentes azt is megsúgta a lapnak, hogy a sajtó sokkal komolyabbnak mutatta be ezt a kapcsolatot, mint amilyen valójában volt. „Ez a viszony sosem volt olyan erős, mint amilyennek a külvilág feltételezte.”

A bulvárlapoknak egyébként már az is elég gyanús volt, amikor néhány napja olyan fotók láttak napvilágot Poturalskiról, amelyeken éppen a férjével romantikázik. A Daily Mail szerint, amióta fény derült Pitt és Poturalski románcára, ez volt az első alkalom, hogy a házaspár nyilvánosan együtt mutatkozott.

Olvass tovább!

Fotó: Getty Images