Most akkor tényleg együtt van Jennifer Lopez és Ben Affleck?

2021. május 11.
Nagyon úgy néz ki, hogy majd' 20 év után az egykori álompár ismét egymásra talált.

Jennifer Lopez még április közepén szakított vőlegényével, Alex Rodriguezzel, azóta pedig rendszeresen együtt mutatkozik 20 évvel ezelőtti pasijával, Ben Affleckkel. (Aki egyébként szintén nemrég szakított Ana de Armas színésznővel.) És bár eddig arról szóltak a hírek, hogy a két ex között szigorúan baráti a kapcsolat, a legújabb infók ezt egyre inkább megcáfolják.

jennifer-lopez-ben-affleck

Lopezt és Afflecket legutóbb vasárnap kapták lencsevégre, ahogy a páros együtt kocsikázott a montanai repülőtér felé, (a fotókat itt lehet megnézni), majd miután leszálltak Los Angelesben, a szemtanúk szerint kézen fogva sétáltak a rájuk várakozó autóhoz.

A Page Six forrásai szerint a két sztár bulizni ment Montanába, de a lapnak nyilatkozó közeli barátok sem tudják már pontosan, hogy mi lehet Lopez és Affleck között.

Jennifer Lopez és Ben Affleck annak idején igazi álompárnak számított, amelyre a média csak Benniferként hivatkozott. A két sztár 2002-ben el is jegyezte egymást, de az esküvőt 2003-ban lefújták, és 2004-ben végleg szétváltak az útjaik. A sajtó szerint a Jennifer Lopezzel való szakítás Ben Affleck szívét teljesen összetörte. Affleck és Lopez között a szakításuk után is megmaradt a jó viszony, a színész például az elmúlt években is rendszeresen beszélt egykori szerelméről.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!