5 híresség, aki ki nem állhatja a családját

2022. január 25.
Itt az újabb bizonyíték arra, hogy a sztárok élete sem mindig fenékig tejfel. Ezek a hírességek, akik rosszban vannak a szüleikkel, biztos sok hétköznapi emberrel cserélnének – még az is lehet, hogy veled is...

Vannak, akiknek a kezdetektől fogva pocsék a kapcsolatuk, akadnak azonban olyan szülő-gyerek párosok, akik azután akasztották össze a bajszukat, hogy ismertté váltak. Hiába a pénz és a csillogás, a családi harmóniát nem lehet pénzért megvenni.

Sztárok, akik rosszban vannak a családjukkal

Drew Barrymore

A színésznő kicsi korától kezdve rossz emlékeket gyűjtött a szüleiről, és ezt nem is rejti véka alá. Úgy nyilatkozott róluk korábban, hogy sosem álltak mellette, gyakran magára hagyták és a problémái megoldásában sem számíthatott rájuk. Drew Barrymore, aki csodás szülinapi ajándékot kapott Keanu Reevestől, elmondta, hogy az apja alkoholproblémákkal küzdött, az anyja pedig többnyire azzal volt elfoglalva, hogy felnőtteknek szervezett bulikba hordja a kislányát. Ilyen múlttal a háta mögött nem is csoda, hogy már 12 évesen alkohol- és drogfüggő lett, de szerencsére képes volt maga mögött hagyni a függőségeit. Apja 2004-ben meghalt, anyjával nem beszél, aki lánya több személyes tárgyát is eladta a neten, hogy pénzre tegyen szert.

Sztárok, akik rosszban vannak a családjukkal

Lindsay Lohan

A színésznő apja kábítószer-kereskedelem miatt került börtönbe, szabadulása után pedig Lindsay nevét kihasználva próbált anyagilag egyenesbe jönni. Hogy pénzhez jusson, a lányával folytatott magánbeszélgetéseket is eladta a sajtónak, amivel annyira kihúzta a gyufát a színésznőnél, hogy ő végül minden kapcsolatot megszakított vele. A pénzzel egyébként Lindsay-nek is meggyűlt a baja, több helyről ki is tiltották emiatt.

Sztárok, akik rosszban vannak a családjukkal

Leighton Meester

Gondoltad volna, hogy A pletykafészek sztárja börtönben született? Pedig így van! Édesanyja kábítószer-kereskedelem miatt ült, amikor Leighton világra jött. Babaként az anyai nagymamájához került, mivel az édesapja is a rácsok mögött várta a szabadulást. Amikor híressé vált, az anyja megpróbálta rátenni a kezét a bevétele egy részére, tervei azonban meghiúsultak, és a kapcsolatuk végleg zátonyra futott.

Sztárok, akik rosszban vannak a családjukkal

Jennifer Aniston

A Jóbarátok Rachelje sem mondhatja el magáról, hogy rózsás lenne a kapcsolata a szüleivel. Leginkább az édesanyjával zűrös a viszonya: Jennifer és Nancy Dow között 1999-ben mélyültek el az ellentétek igazán, amikor utóbbi könyvet adott ki, amelyben hosszan ecsetelte, milyen érzelemmentes a kettejük kapcsolata. Az már csak hab volt a tortán, hogy néhány kellemetlen apróságot is kifecsegett a lányáról. Az asszony 2016-ban hunyt el, de haláláig nem sikerült rendeznie a kapcsolatát a lányával.

Sztárok, akik rosszban vannak a családjukkal

Christina Aguilera

Édesapja, Fausto mostohán bánt vele, a testvérével és az anyukájával is, többször szemtanúja volt a dulakodásuknak és a hangos veszekedések is gyakori vendégnek számítottak náluk. Christina, aki hatalmas átalakuláson ment keresztül, úgy emlékszik vissza a gyerekkorára, hogy sosem érezte magát biztonságban és óriási tehetetlenség vett erőt rajta. Hallani sem akar arról, hogy békét kössön a édesapjával, ellenben anyukájával, Shellyvel és testvérével, Michaellel szoros a kötelék.

Sztárok, akik rosszban vannak a családjukkal

Forrás: Via , Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?