Harry herceg visszatérne Angliába?

2022. május 05.
Egyre többen gondolják úgy, hogy a herceg hamarosan haza fog térni az Egyesült Királyságba.

Két éve már, hogy Harry herceg elhagyta az Egyesült Királyságot, és Amerikába költözött, hogy új életet kezdjen feleségével, Meghan Markle-lel. A párnak azóta megszületett a második gyereke is, és a család Kaliforniában rendelkezett be az amerikai életre.

harry-meghan-markle-invictus-jatekok

Harry egészen idáig látszólag elégedett volt a királyi családtól független életével, az elmúlt hetekben azonban egyre több spekuláció látott napvilágot azzal kapcsolatban, hogy a 37 éves hercegnek honvágya lehet. Sokakat meglepett például, amikor az NBC-nek az Invictus Játékok alatt adott interjújában a sussexi herceg őszintén bevallotta, hogy hiányzik neki Anglia:  „Igen, hiányzik a családom, különösen az elmúlt két évben hiányoztak. De ezzel a legtöbb ember így volt, nem?”

Tina Brown királyi újságíró szinte biztos benne, hogy Harry végleg vissza fog térni az Egyesült Királyságba, különösen akkor, ha a királynő elhunyt. „Harry vissza akar majd jönni, amikor a királynő meghal, hogy a hazáját szolgálja. És szerintem meg fogják találni a módját, hogy visszahozzák. Az sem tartom kizártnak, hogy megpróbáljon kétlaki életet kialakítani, és ingázni Anglia és Amerika között. Nem hiszem, hogy Meghan valaha is vissza akarna jönni. Nem szereti Angliát” – nyilatkozta Brown nemrég egy podcastban.

Harry nem kommentálta a visszatérési pletykákat.

Forrás: marieclaire.co.uk Fotó: Getty Images

Olvass tovább!