Jennifer Lopez gyűrűsujján egy hatalmas gyémánt ragyog…

2022. április 08.
Vajon Ben Affleck a legnagyobb titokban megkérte J.Lo kezét?

Jennifer Lopezről kedden készült néhány lesifotó, amint a lányával, Emme Muñizzal Los Angelesben vásárolgatott. Az énekesnő egy bő szabású, hosszú virágos ruhát viselt hatalmas napszemüveggel – a gyűrűsujján egy ugyancsak hatalmas gyémántgyűrűvel.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@globalmouths által megosztott bejegyzés

Az újságírók kérdésére eddig sem Lopez, sem Affleck nem erősítette meg, és nem is cáfolta az eljegyzésük körüli találgatásokat, azt viszont tudni lehet, hogy a pár nemrégiben vett egy 50 millió dolláros közös házat Bel-Airben, ahova hamarosan be is fognak költözni.

Ez lenne egyébként a pár második eljegyzése. Ben Affleck először 2002 novemberében kérte meg az énekesnő kezét egy különleges, 6,1 karátos rózsaszín gyémántgyűrűvel, amit annak idején állítólag 2,5 millió dollárért vásárolt. És bár Lopez akkor igent mondott, az eredetileg 2003-ra tervezett esküvőjüket a „túlzott médiafigyelemre” hivatkozva előbb elhalasztották, később le is fújták. A pár végül 2004-ben tett pontot a kapcsolatuk végére. Az ezt követő években mindketten megházasodtak és szülőkké váltak, mígnem 17 évvel később, 2021 májusában – azután, hogy Lopez szakított vőlegényével, Alex Rodriguezzel –  ismét egymásra találtak.

Jennifer Lopez nemrég a People magazinnak adott interjút, amiben először vallott részletesen a Ben Affleckkel való kapcsolatáról.

„Ma már idősebbek vagyunk, bölcsebbek vagyunk, több tapasztalatunk van, életünk más szakaszát éljük, vannak gyerekeink, ezért nagyon tudatosnak kell lennünk. Próbáljuk nagyon védeni a kapcsolatunkat, mert ez egy annyira szép időszak mindannyiunk számára – mondta Lopez, majd így folytatta: – Olyan szerencsésnek érzem magam, boldog és büszke vagyok, hogy vele lehetek. Ez egy gyönyörű szerelmi történet, és mi kaptunk egy második esélyt.”

Forrás: Harper’s Bazaar Fotó: Getty Images

Olvass tovább!