Ezeknek a hírességeknek volt a legnépszerűbb az otthona 2022-ben

2022. szeptember 21.
Van valami kétségtelenül önkínzó abban, amikor a híres emberek házaiba kukkanthatunk be. Ugyanakkor onnantól, hogy óhatatlanul irigykedve nézzük a luxust, ahova nap mint nap hazatérnek egészen a lakberendezési inspirációig, nem meglepő, hogy az A-listás hírességek házait sosem fogjuk megunni. De kiknek a lakása volt a legnépszerűbb idén?

Hogy megtudják, kiknek az otthona érdekelte leginkább 2022-ben (eddig) az embereket, a Hollywood Hillsen működő ingatlanügynökség, a RubyHome elemezte az Architectural Digest hírességek házait bemutató YouTube-sorozatát, az Open Doort, és rangsorolta azokat az összes nézőszám alapján. 

hiresseg-haz-video-2022

Az első helyezett az amerikai rapper, Wiz Khalifa Los Angeles-i otthona lett. A kannabiszimádó híresség 4,6 millió dolláros Sherman Oaks-i álomházáról készült filmet több mint 52 millióan látták. A kannabisszal borított fal mellett sokan kiemelték, hogy leginkább a fűtött medencét és a lemezstúdiót irigylik legjobban a mediterrán villából.

A második helyezett szintén zenész, DJ Zedd producer. Az ő birtoka is Los Angelesben található. A Benedict Canyonban álló házba több mint 47 millióan néztek be, így láthatták a 16 milliós pazar villa üvegfalain keresztül a lenyűgöző kilátást a kanyonra. Különlegessége még a hatalmas átrium az olajfával, ami köré épült tulajdonképpen az egész ház. DJ Zedd az apró részletekre is figyelt: van egy saját Skittle adagológépe, mert miért ne, ha már megteheti?

A harmadik helyezett Jessica Alba 10 milliós Los Angeles-i otthona valamivel több mint 35 millió megtekintéssel. A színésznő és üzletasszony otthona kialakításához Provence-ból, valamint Ellen DeGeneres és Portia de Rossi Beverly Hills-i házából inspirálódott. Ugyanakkor vannak természetesen a saját személyiségét tükröző elemek is a házban, mint például a különleges kandalló és a dupla fürdőszoba, ahol férjének és Albának is saját zuhanyzója van.

A Marvel sztárjának, Robert Downey Jr.-nak az otthona is roppant népszerű volt 2022-ben. Ez a ház Hamptonsban áll, itt lakik az átalakított szélmalomban feleségével, Susannel a színész. Több mint 28 millióan voltak kíváncsiak a házra, melyről 2017-ben osztott meg videót az Architectural Digest, szinte az egyik első videóként. Azért is különleges Robert Downey Jr. otthona, mert Aaron Paul idahói háza és Michael Kors New York-i penthouse lakása mellett csak az övé nincs Kaliforniában.

A lista élmezőnyébe rajtuk kívül David Dobrik (25 millió néző), Dakota Johnson (24,9 millió néző) és Kendall Jenner (24,6 millió néző) otthona került be.

Forrás: Apartment Therapy Fotó: Unsplash

Olvass tovább!