Kiderült: Johnny Depp az ügyvédjével randizik

2022. szeptember 23.
A brit Joelle Rich Harry herceg és Meghan ügyvédi irodájának dolgozik, ő képviselte a színészt 2020-as The Sun ellen indított rágalmazási perben.

Az elmúlt hónapokban rengetegen találgattak, hogy mi lehet Johnny Depp és Camille Vasquez ügyvédnő között, aki a sztár volt felesége, Amber Heard ellen folytatott perében képviselte a színészt. Úgy tűnik, hogy lenyugodhatnak a rajongók kedélyei, ugyanis Vasquez egy brit coworking cég vezetőjével, Edward Owennel jár, Deppet pedig egy másik bit ügyvédnő, Joelle Rich társaságában kapták lencsevégre, és a pletykák szerint sokkal több van köztük puszta barátságnál.

ugyvedno-randi-johnny-depp

Rich képviselte a színészt 2018-ban a The Sunnal folytatott rágalmazási per során, miután a napilap „feleségverőként” hivatkozott a színészre. Az ügyvéd végül elvesztette a csatát, de minden jel arra mutat, hogy a sztár nem haragszik korábbi védőjére: egy bennfentes szerint Rich és Depp nagyon komolyan gondolják a randevúzást. Joell Rich nem volt tagja Depp jogi csapatának az Amber Heard ellen indított, és a színész számára sikeresen záruló perben, de az Us Weekly beszámolója szerint A Karib-tenger kalózai sztárjának új szerelme is jelen volt a tárgyalóteremben, hogy „támogatást nyújtson” a színésznek.

ugyvedno-randi-johnny-depp

Ő Joelle Rich, Johnny Depp új szerelme

A 37 éves ügyvéd éppen egy válás kellős közepén tart, (volt) férjétől, Jonathan Richtől két gyermeke született. Az ügyvédnő gazdag ingatlanmágnások lánya, és az észak-londoni Mill Hill külvárosban nőtt fel. Egy drága leányiskolába, a North London Collegiate Schoolba járt, ami olyan híres tanítványokat nevelt ki, mint például Rachel Weisz. 2003-ban kezdett jogot tanulni a Birminghami Egyetemen, ahol megismerkedett leendő férjével, Jonathan Richcsel is. A diploma megszerzése után ügyvédjelöltként kezdett dolgozni Londonban, és szellemi tulajdonjogra, médiára és sportjogi perekre összpontosított. Rich jelenleg a Schillings nemzetközi ügyvédi irodának dolgozik, ami olyan patinás ügyfeleket képvisel, mint Harry herceg és Meghan Markle vagy Emma Watson.

Forrás: Daily Mail, Fotó: Getty Images

Olvass tovább!