Ezek a sztárok képtelenek voltak kitörni a testvérük árnyékából

2023. január 10.
Tudtad, hogy Miley Cyrus testvére szintén énekes és színésznő, aki folyamatosan azért küzd, hogy kikerüljön világhírű nővére árnyékából? És hogy Beyoncé húgának már négy szólólemeze jelent meg?

Jamie Lynn Spears

Jamie Lynn Spears

Jamie Lynn Spears és Britney Spears

Jamie Lynn Spears egész életében arról volt híres, hogy ő a világ egyik legismertebb énekesnőjének, Britney Spearsnek a kishúga. Bár fiatalabb korában ő is elindult a sztárrá válás útján – énekelni kezdett és Zoey 101 címmel egy saját sorozatot is kapott –, amikor 17 évesen teherbe esett, a karrierálmai szertefoszlottak. Ma leginkább azért kerül a hírekbe, mert úgy tűnik, neki is szerepe lehetett abban, hogy Britney-t 13 éven át „fogva tartotta” a saját apja.

Noah Cyrus

Noah Cyrus

Noah Cyrus és Miley Cyrus

Noha csak nyolc évvel született a nővére, Miley Cyrus után, ennyi idő pont elég volt ahhoz, hogy a nővére világhírű legyen, ő pedig lecsússzon a sikerről. Noah ma már 22 éves, de a mai napig nem tudott kilépni Miley árnyékából: a zenei sikerei a közelében sincsenek a nővérének. A legutóbbi lemeze megjelenése után egyébként nyíltan beszélt arról, hogy tizenegy éves kora óta depresszióval, szorongással és pánikrohamokkal küzd, ami részben azért van, mert egész életében úgy érezte, hogy sosem fog tudni kilépni nővére árnyékából.

Casey Affleck

Casey Affleck

Casey Affleck és Ben Affleck

Hiába nyert már egy Oscar-díjat, Casey Affleck a mai napig nem tudta túlszárnyalni a bátyját. Casey gyerekkora óta színészkedik, és rengeteg ismert filmben szerepelt – például az Ocean’s-sorozatban, a Hideg nyomon vagy A régi város című filmekben –, mégsem tudta globálisan meghódítani a nézők szívét. Ha az Affleck nevet hallod, biztosak vagyunk benne, hogy neked is Ben ugrik be azonnal, és lehet, hogy még arról is megfeledkezel közben, hogy létezik egy fiatalabb és alacsonyabb Affleck testvér is.

Solange Knowles

Solange Knowles

Solange Knowles és Beyoncé

Solange Knowles öt évvel fiatalabb Beyoncénál, és szintén énekes-dalszerzőként tevékenykedik már tini kora óta – annak idején még a Destiny’s Childnak is írt néhány dalt. És bár Solange sosem tudott felnőni karrier tekintetében a híres nővéréhez, ő valójában nem bánkódik ezen. Egy korábbi interjúban így beszélt erről: „Az emberek azt gondolják, hogy nagy versengésnek kell lennie közöttünk, de soha nem volt verseny. Nagy a korkülönbség, és két nagyon különböző karakter vagyunk.”

Luke Wilson

Luke Wilson

Luke Wilson és Owen Wilson

Noha vitathatatlanul Luke a jóképűbb Wilson testvér, valamiért Owennek sikerült berobbannia Hollywodba. Persze igazából Luke sem panaszkodhat, ő is játszott néhány sikeres filmben – mint például a Doktor Szösziben –, de az emberek nagy többsége valószínűleg nem tudna arcot társítani a nevéhez – vagy éppen fordítva.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!