Ashley Grahamet azért támadják, mert már nem szoptatja ikerbabáit

2023. február 08.
A modell megjegyezte, hogy fiai a tápszerrel is erősek és nagyon boldogok, és szerinte nem másoknak kellene megmondaniuk, hogyan etessék a gyerekeiket.
Ashley Grahamet azért támadják, mert már nem szoptatja egyéves ikreit

„Az egész arról szól, hogy az emberek megmondják, hogyan etesd a gyermekedet” – mondta Ashley Graham a The Daily Show keddi műsorában.

„Az első gyerekemnél úgy voltam vele, hogy csak szoptatok! Ez a helyes út!” – utalt a modell elsőszülött fiára, Isaacra. „Aztán megszülettek az ikreim, és azt mondtam: Nem csinálom ezt. Ez itt nem működik. Mindketten ezt akarjátok? Ez nagyon sok munka.”

Graham megjegyezte, hogy amióta Malachi és Roman születése után öt hónappal abbahagyta a szoptatást, a fiúk erősek és boldogok lettek a tápszertől. „Nem gondolom, hogy másoknak kellene megmondaniuk, hogyan etessük a gyerekeinket” – zárta le a modell, aki tavaly májusban beszélt arról, hogy a gyerekek születése „újraformálta” a testével való kapcsolatát.

„Megtanultam, hogy rendben van, ha tovább tart megszeretned a bőrödet, mint azt valaha is elképzelted” – nyilatkozta akkor Graham az amerikai Glamour magazinnak, hozzátéve, hogy még mindig nem érzi magát teljesen jól a testében.

A 35 éves modell 2020 januárjában lett édesanya, amikor életet adott a most 3 éves Isaacnek, majd két évvel később az ikerfiainak. Graham, aki előszeretettel döntögeti a szoptatás körüli tabukat, azzal is viccelődött a késő esti műsorban, hogy a kicsik teljesen kimerítik őt. „A tested feltöltődik táplálékkal, majd a baba kiszívja belőled. Aknés leszel, a súlyod nem megy lejjebb, a melleid pedig lógni fognak, ha végeztél” – fogalmazott Graham, aki bevallotta, az interjú alatt két melltartót is viselt fehér Balmain ruhája alatt.

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images