Madonna máris túllépett az exén és egy új fiatal pasival jár

2023. március 02.
Nemrég még arról szóltak a hírek, hogy a popdíva önbizalomhiányban szenved a szakítás és a külsejét ért kritikák miatt, de úgy tűnik, máris továbblépett.
Madonna máris túllépett az exén és egy új fiatal pasival jár

Újra rátalált a szerelem Madonnára: most egy 29 éves boxolóval, Josh Popperrel jött össze, aki New York-i Bredwinners edzőteremben tréningeli a popdíva fiát. Sem Popper, sem Madonna nem beszélt nyilvánosan a kapcsolatukról, de az énekesnő a hónap elején megosztott egy-két közös fotót az Instagramján, amelyek azóta már nem elérhetők a nyilvánosság számára.

Szupersztár barátnőjével ellentétben Popper viszonylag visszafogott életet él. Korábban biztosítási ügynök volt, egészen addig, amíg közel három évvel ezelőtt megnyitotta a Bredwinnerst Manhattanben. 2015-ben végzett a New Jersey állambeli Glassboro-i Rowan Egyetemen, és két NFL-csapatba is megpróbált bejutni, de végül nem járt sikerrel.

Sok boxrajongó számára ismerősen csenghet a neve, ám Popper nemcsak a ringből, hanem a televízióból is ismert: feltűnt a Bravo Summer House sorozat legújabb évadában is, amely egy kilenc fiatal barátból álló csoportot követ nyomon, akik egy nyaralóban élnek Montaukban, East Hamptonban.

Forrás: Daily Mail, Fotó: Getty Images