Oscar-gála: Aligha létezik kínosabb interjú Hugh Grant és Ashley Graham beszélgetésénél

2023. március 13.
A színész látványosan unta a beszélgetést.
Oscar-gála: Aligha létezik kínosabb interjú Hugh Grant és Ashley Graham beszélgetésénél

Aligha készülhetett volna kínosabb interjú a tegnapi Oscar-gálán, mint Ashley Graham Hugh Granttel folytatott beszélgetése. Az este elején a modell megkérdezte a brit színészt, hogy mit szeret legjobban az Oscar-díjátadóban, mire ő egy gyötrelmes szünet után így válaszolt: „Lenyűgöző… az egész emberiség itt van… ez a »hiúság vására«”.

Grant egyébként az oxfordi egyetemen szerzett angol irodalom diplomát, így megjegyzésével valószínűleg John Bunyan a Zarándok útja című művére utalt, amelyben szerepel a felszínes anyagi világot jelképező Vanity Fair (Hiúság Vására) nevű település. Az egyértelműen látszott, hogy Grant és az őt interjúvoló Graham nincsenek egy hullámhosszon, hiszen a modell azt hitte, hogy a színész az amerikai Vanity Fair magazinra és egyben az általuk rendezett Oscar afterpartyra utalt, de a kérdező ennek ellenére kitartó volt. 

„Mit szeretnél a legjobban látni ma este?” – kérdezte Ashley, mire a színész azt válaszolta: „Látni? Konkrétan senkit.”

„Mi van rajtad ma este?” – folytatta a modell. „Csak az öltönyöm” – válaszolta Grant. – „Ki készítette az öltönyödet? Nem te csináltad” – kérdezte Graham. – „Nem emlékszem. A szabóm” – válaszolta a színész.

„Szóval mesélj, milyen érzés volt az Üveghagymában szerepelni? Az egy csodálatos film volt, nagyon szerettem, szeretem a thrillereket. Mennyire szórakoztató ilyesmit forgatni?” – próbálkozott tovább a modell. – „Nos, alig vagyok benne. Körülbelül három másodpercig” – érkezett a válasz. – „De amikor ott voltál, jól szórakoztál, igaz?”

„Majdnem” – zárta le az interjút Grant, majd egy látványos szemforgatás kíséretében távozott a neki jó éjszakát kívánó Ashley Graham közeléből.

A közönség elég vegyesen reagált a két sztár beszélgetésére: egyesek az angol színészt savazták, amiért ennyire goromba volt a lényegében csak a munkáját végző modellel, míg mások azt mondták, hogy bugyuta kérdésekre csak bugyuta válaszokat lehet adni.

Forrás: Guardian, Fotó: Getty Images