Sarah Ferguson szerint II. Erzsébet szelleme kísért az otthonában

2023. március 28.
A yorki hercegné szerint a kutyái viselkedése arra utal, hogy valami igazán szokatlan dolog történik az otthonában, a Royal Lodge-ban.
Sarah Ferguson szerint II. Erzsébet szelleme kísért az otthonában

Miután II. Erzsébet tavaly szeptemberben elhunyt, volt menyét, Sarah Fergusont érte az a megtiszteltetés, hogy ő örökölte a királynő corgijait, Muickot és Sandyt. A Hello magazin jelentése szerint a kiskutyák érzik a néhai uralkodó jelenlétét a yorki hercegné otthonában, a Royal Lodge-ban, amelyen a volt férjével, András herceggel osztozik – 1996-ban váltak el, de valójában évek óta együtt élnek.

Ferguson arról számolt be, hogy Muick és Sandy gyakran a semmit ugatják, ami miatt gyanút fogott, hogy a királynő szelleme talán ott járkál köztük. A corgik többnyire a windsori kastélyban nevelkedtek, mielőtt a Royal Lodge-ba költöztek volna, és bár a yorki hercegné nagy örömét lelte a kiskutyák örökbefogadásában, a hercegné szerint a velük való élet a kihívásoktól sem mentes. A corgik ugyanis nagyon kényes étrenden vannak, amely friss marhahúsból, kukoricával táplált csirkéből, bárányból és a királyi séfek által elkészített nyúlból áll, korábban pedig még saját étlapjuk is volt.

Forrás: Marie Claire US, Fotó: Getty Images