Kamilla királyné szerint Harry herceg viselkedése szégyent hoz az apjára

2024. február 22.
Harry herceg édesapjánál tett látogatása nem egészen úgy sült el, mint ahogyan azt sokan várták, hiszen mindössze fél órát kapott az édesapjával, Károly királlyal. Egy királyi forrás most elárulta, hogy miért.
Ezért kellett távoznia Harry hercegnek a Clarence-házból

Harry herceg körül továbbra sem csitulnak a kedélyek. Nemrég a sussexi herceg és hercegné ismét egy botrányos húzással kavarták fel a királyi család körüli eseményeket. Harry herceg és Meghan Markle ugyanis átnevezte gyermekeit, amellyel súlyosan megsértették a királyi hagyományokat. De a herceg akkor is lesokkolta a világot, mikor elmondta, gondolkodott azon, hogy felvegye az amerikai állampolgárságot. Harry viselkedése láthatóan sokakat megbotránkoztatott, köztük Kamilla királynét is. 

Néhány hete került nyilvánosságra, hogy Harry herceg rákos édesapjánál, Károly királynál tett látogatás nem egészen úgy sült el, ahogyan azt várták, mivel a herceg mindössze fél órát kapott az apjával. Most az is kiderült, hogy miért. Egy udvaronc azt állítja, hogy Kamilla királyné nem örült Harry herceg látogatásának, ezért fél óra után arra kérte, hogy távozzon a Clarence-házból. A forrás szerint a herceg látogatása előtt nem kérte a palota jóváhagyását, továbbá olyan hozzáállást tanúsított, ami nem esett jól mostohaanyjának. 

„Őfelsége dühös volt, mivel Harry úgy repült haza a kaliforniai otthonából, hogy nem kapott engedélyt a palotától, ráadásul olyan hozzáállással is érkezett. Úgy hallottam, hogy Kamilla nagyon fel volt háborodva.”

A forrás azt is hozzátette, miszerint úgy hallotta, hogy a királyné ezután azt mondta Sussex hercegének, hogy

szégyen az édesapja, a családja, illetve a monarchia számára. 

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images