Megvan Katalin hercegné visszatérésének hivatalos dátuma

2024. március 14.
A palota végre biztató híreket közölt Katalin hercegnéről, aki januári műtétje óta családja körében lábadozik. Most megvan visszatérésének hivatalos dátuma.
Katalin walesi hercegné előkerült

Úgy tűnik, már nem sok választ el minket attól, hogy végre teljesen elüljön a Katalin hercegné körülötti botrány. A walesi hercegnét hivatalos eseményen legutóbb tavaly karácsonykor lehetett látni, majd a palota januárban közölte, hogy Katalin hercegné tervezett hasi műtéten esik át. A műtétjét követően Katalin hercegné két hetet kórházban töltött, majd családi körben lábadozott, hosszú távolmaradása azonban egyre inkább aggasztó kérdéseket vetett fel rajongóiban. Az emberek különösen aggasztónak találták, amikor Vilmos herceg néhány hete váratlanul, személyes okokra hivatkozva mondott le egy protokolleseményt, legutóbb pedig Katalin hercegné photoshopolt anyák napi fotója okozott botrányt.

A legdurvább összeesküvés-elméletek odáig merészkedtek, hogy egyenesen halottnak gondolják Katalin hercegnét – ez azonban hamar megcáfolódhat, ugyanis már megvan a walesi hercegné visszatérésének hivatalos időpontja. A Kensington-palota már korábban bejelentette, hogy Katalin hercegné csak húsvétkor fog visszatérni nemesi feladataihoz és úgy tűnik, ez a dátum nem is fog tolódni. Egy királyi családhoz közel álló forrás a Page Sixnek azt mondta, Katalin hercegné a tervek szerint lábadozik és arra készül, hogy húsvétkor valóban visszatérjen a feladataihoz. Ezek szerint már csak egy-két hetet kell várnunk Katalin hercegné megnyugtató nyilvános szereplésére.

A forrás azt is hozzátette, nevetségesek az összeesküvés-elméletek, amik Katalin hercegné körül keringenek, és elmondta, hogy aggasztó a zaklatás, amit a műtétje után lábadozó hercegné kap. Remélhetőleg Katalin visszatérésével minden hullám elcsitul majd.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images