Újabb fordulat: Katalin hercegné privát adatai veszélybe kerültek

2024. március 20.
Katalin hercegné titkos adataihoz akart hozzáférni egy egészségügyi dolgozó, vizsgálat indult a klinikán.
Katalin walesi hercegné fotó

Katalin walesi hercegnét még mindig nem hagyják nyugodtan lábadozni. A London Clinic nevű magánkórházban komoly biztonsági vizsgálatot indítottak, miután kiderült, hogy a kórház egyik dolgozója megpróbált hozzáférni Katalin hercegné privát egészségügyi adataihoz.

Az egészségügyi intézmény vezetői azt nem hozták nyilvánosságra, hogy mikor jutott tudomásukra Katalin hercegné adatainak lopási kísérlete. Egy biztos, hogy a Kensington-palotát értesítették az eseményről és most a teljes informatikai rendszer hozzáférhetőségét vizsgálat alá vetették, hogy lássák, hogy fordulhatott elő egyáltalán ilyesmi.

A London Clinic nem kommentálta a Katalin hercegné adataira vonatkozó betörési kísérletet, de elmondták, hogy társadalmi státusztól függetlenül fontosnak tartják a betegeik adatainak védelmét. 

Katalin hercegné egészségügyi adatai veszélybe kerültek

Katalin hercegné egészségügyi adatai veszélybe kerültek a London Clinicen

A 42 éves Katalin hercegnén január 16-án hajtottak végre előre időzített hasi műtétet a londoni klinikán, ahonnan otthonába, Windsorba távozott lábadozni. A Kensington Palota bejelentése szerint a lábadozás során családja és egészségügyi személyzet veszi majd körül Katalint, akit előreláthatólag húsvét tájékán lehet majd újra látni hivatalos megjelenésen.

A világsajtó ugyanakkor nem képes beletörődni Katalin hercegné reflektorfényből való eltűnésébe, és hetek óta különféle elméletek keringenek arról, hogy hova tűnhetett Vilmos herceg felesége. Katalin hercegné anyák napi, Photoshop-bakikkal tűzdelt fényképe csak olaj volt a tűzre. 

A London Clinic dolgozói meg vannak döbbenve, hogy egy munkatársuk egyáltalán megkísérelte a lopást, ezzel csorbát ejtve az eddig a királyi család bizalmát élvező intézmény hírnevén.

Forrás: people.com                    Fotó: Getty Images