Keanu Reeves és barátnője csókjától izzik az internet

2024. április 15.
Keanu Reeves és barátnője, Alexandra Grant forró csókkal lopták el a show-t a sztárok elől a 2024-es MOCA gálán Los Angelesben.
Keanu Reeves és barátnője csókjától izzik az internet

Szombat este minden szem Keanu Reevesre és barátnőjére, Alexandra Grantre szegeződött a 2024-es MOCA gálán. Az 59 éves színész és az 54 éves képzőművész – akik 2019-ben jelentek meg együtt a vörös szőnyegen – gyönyörűen festettek egymás mellett a The Geffen Contemporary Museumban megrendezett eseményen.

A John Wick sztárja egy elegáns szürke öltönyben és hozzá színben passzoló sállal a nyakában érkezett a gálára, és a fotósok előtt átkarolta a csoda szép kékeszöld estélyibe öltözött barátnőjét. De ha ez nem lenne elég, Keanu és Alexandra még egy édes csókkal is megörvendeztették a rajongókat a múzeum halljában – a fotót IDE KATTINTVA tudod megnézni. A színész és barátnője 2019 novemberében hozták nyilvánosságra kapcsolatukat, méghozzá úgy, hogy együtt érkeztek a LACMA Gála vörös szőnyegére.

„Azt hiszem, mindenki, akit ismertem, felhívott november első hetében, és ez lenyűgöző” – mondta Alexandra Grant néhány hónappal később a brit Vogue-nak azzal kapcsolatban, hogy milyen sokan érdeklődtek a románcuk iránt.

Az X Artists’ Books nevű kiadót közösen üzemeltető Keanu és Grant már évtizedek óta szoros barátságot ápolnak egymással. A képzőművész egyik barátja, Jennifer Tilly árulta el 2020 februárjában, hogy a pár valójában már évek óta randizgat. Azt ugyan nem tudni, hogy pontosan mikor találkoztak először, de a barátságuk legalább 2011-ig nyúlik vissza, amikor is megjelent a filmsztár Óda a boldogsághoz című könyve.

Fotó: Getty Images