Harry herceg komoly döntést hozott meg gyermekeivel kapcsolatban

2024. április 22.
Egyre több beszámolót hallhatunk azzal kapcsolatban, hogy Harry herceg és Meghan Markle között érzékelhető a feszültség. Nemrég egy komoly döntést kellett meghozniuk gyermekeikkel kapcsolatban, amely kapcsán ismét a sussexi herceg „győzedelmeskedett”.
Komoly feszültségek lehetnek Meghan Markle és Harry herceg házasságában

Korábban írtunk arról, hogy Harry herceg és Meghan Markle házassága bizony nem felhőtlen, ráadásul egy királyi szakértő szerint nagy a feszültség Sussex hercege és hercegnéje között. A feszültséget korábban az okozta, miszerint Harry hercegnek eltökélt szándéka, hogy az Invictus Játékok miatt visszatérjen szülőhazájába, addig Meghan Markle teljesen másként vélekedik a közös utazásról. Sussex hercegnéje ugyanis „soha többet nem akarja betenni a lábát Angliába”. Nemrég azonban újabb nézeteltérés okozott feszültséget a királyi pár között, bár úgy tűnik, hogy ezúttal ismét Harry herceg akarata győzedelmeskedett. 

Nemrég ugyanis kiderült, hogy Harry és Meghan több millió dolláros szerződést kapott a Netflixtől, így két újabb sorozatban láthatjuk viszont őket. Meghan azt szerette volna, ha a sorozatokban két gyermekük, Archie herceg és Lilibet hercegnő is szerepelt volna, azonban a sussexi herceg egy teljesen más álláspontot képviselt. 

A beszámolók szerint a gyerekek egyáltalán nem fognak szerepelni a sorozatokban, mivel amennyire csak lehet, megpróbálják távol tartani őket a rivaldafénytől. Ez azonban Harry ötlete volt, hiszen szeretné, ha gyermekeik távol maradnának a nyilvánosságtól. Egy forrás a The Sunnak azt is elmondta, miszerint Harry és Meghan nem mindig egyezik meg abban, hogy mennyire tegyék ki gyermekeiket a médiának. 

Ebben az esetben egyértelműen Harry nyert

– mondta. 

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images