Harry herceg örökre búcsút mondhat az Egyesült Királyságnak

2024. április 19.
Harry herceg nemrég komoly lépésre szánta el magát a hazájával kapcsolatban. Egy szakértő szerint legutóbbi lépésével megfosztotta a reményt azoktól, akik még hittek abban, hogy Sussex hercege valaha is visszatérhet az Egyesült Királyságba.
Meglepő módon értesült Harry herceg Katalin betegségéről

Sok esetben a legsúlyosabb tragédiák hozzák meg a várva várt fordulatokat, amely gyakran a családtagok békülését is eredményezheti. Nemrég még azzal kapcsolatban érkeztek találgatások, hogy vajon Harry herceg és Meghan Markle kibékülnek-e a brit királyi családdal. Az utóbbi hét történéseiből sokan arra következtettek, hogy idővel Harry családjával karöltve visszatér az Egyesült Királyságba. 

Sussex hercege a tervek szerint májusban, az Invictus játékok alkalmából visszatér az Egyesült Királyságba, amelynek kapcsán azt beszélik, hogy privát találkozóra is mehet Vilmos herceggel. Nem sokkal később pedig érkezett a hír, miszerint Harry és Meghan a nyáron ismét csatlakozhat a királyi család tagjaihoz, amelyet Károly királynak köszönhetnek. Az uralkodó meghívta Sussex hercegét és hercegnéjét a nyáron Balmoralba, hogy újra találkozhasson az unokáival. 

Egy szakértő szerint Harry legutóbbi lépésével minden reménytől megfosztotta azokat, akik hittek abban, hogy a sussexi herceg egy napon majd visszatérhet az Egyesült Királyságba. Harry herceg nemrég megváltoztatta a lakóhelyének adatait, így már hivatalosan is az Egyesült Államokban van bejelentett lakcíme. Korábban arról beszélt, hogy visszatér az Egyesült Királyságba, azonban egy szakértő szerint ez már elképzelhetetlen. 

„Ha Harry lemond brit tartózkodási helyéről az Egyesült Államok javára, akkor gyakorlatilag összetöri azok reményeit, akik a tékozló fiú visszatérésére számítottak – nyilatkozta Ryan McCormick, PR-szakértő a Mirrornak. A szakértő szerint Sussex hercege egyelőre otthon érezheti magát az Egyesült Államokban, azonban ez megváltozhat az idő előrehaladtával.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images