Kiakadt az internet Kim Kardashian lehetetlen vékony dereka miatt

2024. május 07.
Kim Kardashian komoly aggodalmat váltott ki rajongói és kritikusai körében, mikor megvillantotta rendkívül vékony derekát a 2024-es Met-gálán.
Kim Kardashian Met-gála

Tegnap este Hollywood krémje a New York-i Metropolitan Művészeti Múzeumának Kosztüm Intézetében gyűlt össze a 2024-es Met-gála alkalmából. A vendégek között volt a 43 éves Kim Kardashian is, aki szokásához hűen idén is egy rendkívül különleges ruhában vett részt az eseményen. 

A 2024-es Met-gálának a Sleeping Beauties: Reawakening Fashion (Csipkerózsikák: a divat ébredése) címet adták, míg a hivatalos dress code-ja a The Garden of Time, azaz Az idő kertje nevet kapta – Kim Kardashian pedig nagyszerűen alkalmazkodott a témához! A reality-sztár egy olyan ezüstszínű John Galliano fűzős ruhát viselt, amelynek köszönhetően a dereka még a szokásosnál is karcsúbbnak tűnt.

A 2024-es Met-gálán Kim Kardashian ruhája

A 2024-es Met-gálán Kim Kardashian ruhája

Kim Kardashian fűzős ruháját levelek díszítették, és egy fémes átlátszó szoknya tartozott hozzá. A megjelenést egy szürke, kötött kardigánszerű kendővel egészítette ki, és nemrégiben festett platinaszőke hajkoronáját kócos hullámokba rendezte.

Kim Kardashian dereka lehetetlen vékony volt a Met-gálán

Kim Kardashian dereka lehetetlen vékony volt

A képeket látva a netezők teljesen kiakadtak, és nem tudták szó nélkül hagyni Kim Kardashian lehetetlen vékony derekát. 

„A ruha jól néz ki, de tudsz benne lélegezni? Pislogj, ha oxigénterápiára van szükséged” – írta egy felhasználó a közösségi médiában. 

„Kivettek egy bordát?!? Hol van a derekad!!!?!?!! Gyönyörű a ruha” – írta egy másik netező, miközben volt, aki kritikát is megfogalmazott Kardashiannal szemben. „Tényleg kényelmetlenül és kábultan nézett ki, mintha nehezen kapna levegőt. A családja által felállított szépségideálok köztudottan elérhetetlenek. Kim Kardashian ragaszkodása ahhoz, hogy megváltoztassa a tényleges testalkatát és alakját, hogy megfeleljen egy trendnek és a ruhának, rendkívül káros.”

Fotó: Getty Images Forrás: Mirror