Ezért került veszélybe Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága

2024. május 30.
Az elmúlt hetekben egyre több olyan információ kerül napvilágra, amely azt sejteti, hogy valami nagyon nem stimmel Jennifer Lopez és Ben Affleck házasságával. Egy közeli forrás elárulta, hogy miért került veszélybe párkapcsolatuk.
Kiderült, hogy miért került veszélybe Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága

Az elmúlt időszakban egyre több jel utal arra, hogy a válás szélére került Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága. A házaspárt utoljára hét héttel korábban, március végén látták együtt ebédelni, New Yorkban, ráadásul egy forrás azt állította, hogy Ben Affleck már el is költözött családi otthonukból. Jennifer Lopez a múlt héten, habár szűkszavúan, de reagált a válását boncolgató pletykákra. 

Kiderült, hogy mi miatt került veszélybe a házasságuk 

A legújabb fejlemények szerint a házasságukban felmerülő problémákat csak még jobban elmélyítették a páros pénzügyeivel kapcsolatos vitái, ráadásul életmódbeli különbségeik sem könnyítették meg helyzetüket. Egy forrás a Daily Mailnek elmondta, hogy Jennifer Lopeznek és Ben Afflecknek láthatóan időre van szüksége, hogy átgondolják házasságukat. Hozzátette, miszerint a mézeshetek szakasza már elmúlt, helyét pedig csúf valóság vette át. Azt mondja, hogy a pénzügyekkel és a gyerekneveléssel kapcsolatos eltérő hozzáállásuk nagyon megsínylette a kapcsolatukat. 

Az információk szerint az 54 éves énekesnő mindennapjainak túlnyomó többségében a munkahelyi kötelezettségei dominálnak, hiszen jelenleg is a közelgő turnéjára, ezzel együtt pedig a kilencedik stúdióalbuma, a This Is Men népszerűsítésére készül. A bennfentes szerint Jennifer Lopez ebben az időszakban minden erejével a munkájára koncentrál. A hallottak alapján Ben Affleck egyáltalán nem ért egyet az énekesnő életmódjával és úgy érzi, hogy ez a kapcsolatukra is rányomta a bélyegét. 

Egy másik, Jennifer Lopezhez közel álló forrás így nyilatkozott: 

„Mindkettőjüknek megerőltető karrierje van, amely gyakran megkívánja, hogy más-más városban tartózkodjanak” – mesélte, majd azt is elárulta, hogy az utóbbi hónapokban a házaspár sok időt töltött egymás nélkül, a távollét pedig nemcsak fizikai, hanem érzelmi szakadékot is okozott kettejük között. 

„Az idő múlásával Jennifernek és Bennek egyre nehezebbé vált a hatékony kommunikáció, az apró félreértések pedig nagy vitákká nőtték ki magukat.”

Forrás: DailyMail Fotó: Getty Images