Jennifer Lopez félreérthetetlen húzása azt jelzi, hogy házassága a végéhez közeledik

2024. május 17.
A rajongók egy ideje már aggódnak Jennifer Lopez és Ben Affleck házasságáért. Az énekesnő most újabb jelét adta annak, hogy valami nagyon nincs rendben a kapcsolatukkal.
Jennifer Lopez Ben Affleck házassága

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, egyre több jel utal arra, hogy a válás szélére került Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága. Állítólag Ben Affleck már el is költözött abból a 60 millió dolláros otthonból, amin a férfi Jennifer Lopezzel osztozik. Egy forrás néhány napja azt nyilatkozta, hogy a sztárpár kapcsolata menthetetlennek tűnik. „Vége van. A válás felé tartanak és ez egyszer nem Ben felelős!”

A rajongók egy ideje már sejtették, hogy valami nincs rendben Lopez és Affleck körül, ugyanis a pár az utóbbi időben sok időt töltött külön, és egymás nélkül vettek részt a különböző eseményeken. Például, Jennifer Lopez egyedül töltötte be társelnöki feladatait a New York-i Met-gálán, de Ben Affleck is egyedül volt, mikor megjelent a The Roast of Tom Brady című műsorban.

Jennifer Lopez és Ben Affleck házasságával valami nincs rendben

Jennifer Lopez minapi húzása pedig csak tovább erősíti a rajongók gyanúját: csütörtökön az 54 éves énekesnő egy olyan Instagram-posztot lájkolt, amelyben arról írtak, mik azok a tulajdonságok egy partnerben, amelyek egészségtelen kapcsolathoz vezethetnek.

A poszt kifejtette, hogy „nem lehet egészséges kapcsolatot építeni valakivel”, akinek „nincs integritása és érzelmi biztonsága”, „nem tiszteli az idődet”, nincs „kommunikációs készsége” és nincs erős önérzete.

Jennifer Lopez és Ben Affleck 2003-ban. Akkor a kapcsolatuk nem végződött házassággal.

Jennifer Lopez és Ben Affleck 2003-ban. Akkor a kapcsolatuk nem végződött házassággal

Bár az eredeti posztot márciusban osztották meg, a bejegyzést közzé tevő párkapcsolati tanácsadó megerősítette, hogy Jennifer Lopez csak ezen a héten kedvelte. „Most léptem be az IG-re és észrevettem, hogy @Jlo kedvelte a posztomat” – írta az értesítéseiről készült képernyőfotó fölé.

Jennifer Lopez és Ben Affleck házasságáig rögös út vezetett. Affleck és Lopez 22 évvel ezelőtt Hollywood egyik legfelkapottabb álompárjának számítottak, a kapcsolatuk azonban akkor nem volt túl hosszú életű: 2002-ben eljegyezték egymást, de az esküvőt 2003-ban lefújták, és 2004-ben végleg szétváltak az útjaik. A páros 2021 tavaszán kezdett el újra összemelegedni, és azóta szinte elválaszthatatlanok voltak. „Annyira fájdalmas volt, miután szakítottunk. Az volt életem legnagyobb szívfájdalma, amikor 20 évvel ezelőtt lemondtuk az esküvőt. Őszintén úgy éreztem, hogy meg fogok halni” – emlékezett vissza nemrég az énekesnő. 

A páros 2022-ben mondta ki egymásnak a boldogító igent.

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images