Vége a találgatásoknak: a válás mellett döntött a királyi házaspár

2024. június 11.
Régóta rebesgették, hogy ez lesz a vége, de még csak most került sor a hivatalos bejelentésre. Diana hercegnő öccsének, Charles Spencernek ment tönkre a házassága.
Vége a találgatásoknak: a válás mellett döntött a királyi házaspár

Korábban is pletykáltak róla, de csak mostanra igazolódott be a gyanú: Diana hercegnő öccse, Charles Spencer és harmadik felesége válik. A válással kapcsolatban a gróf azt nyilatkozta: „A gyerekeimnek és az unokáimnak akarom magamat szentelni, és sok boldogságot kívánok Karennek a jövőben.”  

A királyi család ismert tagja, Charles Spencer kapcsolata a grófnővel akkor romlott meg, amikor a férfi megírta megrázó emlékiratát, amiben részletezi az előkelő bentlakásos iskolában elszenvedett fizikai és szexuális bántalmazást.

Már márciusban is suttogtak a válásról, mikor Charles Spencer felesége nem vett részt a londoni Althorp and Spencer House-ban tartott rendezvényeken, ahol Spencer könyvét, az A Very Private Schoolt bemutatták.

A válás elé néző Charles Spencer az MoS-nak elmondta, hogy az emlékiratán végzett ötévnyi munka mélyen érintette őt, és ez odavezetett, hogy tavaly év végén bentlakásos kezelésre szorult a traumája miatt. Márciusban, a Therapy Works podcastnak adott interjújában azt is elmondta, hogy a gyerekkori bántalmazás nagy hatással volt arra, hogy felnőttkorában milyen szerelmi partnereket választott. Azt is megosztotta, fogékony volt olyan nőkre, akik képtelenek szeretni őt.

13 év után válik Charles Spencer és Karen Gordon

13 év után válik Charles Spencer és Karen Gordon

13 év után válik a királyi család jól ismert párosa: Charles Spencer és Karen Gordon

Karen Gordon, a kanadai filantróp 2011 júniusában lett a királyi család tagja, mikor összeházasodtak Diana hercegnő öccsével Althorp területén, ahol a férje nővére is nyugszik. A pár az előző évben egy vakrandin találkozott egy Los Angeles-i étteremben. Azóta egy közös gyerekük született, Charlotte Diana, aki most 12 éves.

Forrás: Dailymail, Fotó: Getty Images