Beatrix hercegnő mindenkit meglepett: a legújabb húzását imádják az emberek

2024. június 18.
Beatrix hercegnő köszöni szépen, nem kér a testőrségből: helyette inkább turistaosztályon utazott és maga cipelte a poggyászát.
Beatrix hercegnő mindenkit meglepett: a legújabb húzását imádják az emberek

Az angol királyi család tagjainak minden lépését vigyázó szemek követik. Ő királyi fensége köszöni szépen, inkább a hétköznapi életet választja. Mármint most Beatrix hercegnőről beszélünk, aki turistaosztályon, a saját poggyászát cipelve utazott a cannes-i Lions kreatív fesztiválra.

Beatrix hercegnő az Egyesült Királyság népszerű fapados légitársaságával, az EasyJettel repült. András herceg és Sarah Ferguson 35 éves lánya a londoni Luton repülőtérről indult, és a poggyásza cipeléséhez sem kért segítséget. A néhai II. Erzsébet királynő unokája – aki főállásban az Afiniti szoftvermárka partnerségi és stratégiai alelnökeként dolgozik – azért érkezett Cannes-ba, hogy részt vegyen egy beszélgetésen, amelynek témája az volt, hogy „Érzelmi intelligencia a mesterséges intelligencia korában”.

A beszélgetés során Beatrix megosztotta a hallgatósággal, hogy a diszlexiával való küzdelmei milyen szerepet játszottak abban, hogy műszaki területen akart karriert építeni. „A technológia általában véve igazán teret adott arra, hogy valóban önmagam legyek… Tudod, diszlexiás voltam, [tehát] mindig is lenyűgözött a dolgok működése, így működött az agyam” – magyarázta. „Nem számít, honnan jössz, mit csinálsz. Ha valamit hozzá tudsz tenni… számomra ez a legizgalmasabb dolog a technológiai szektorban.”

Beatrix hercegnőnél gyermekkorában diagnosztizálták a diszlexiát, ami miatt egy évvel el is kellett halasztania az érettségi vizsgáját. Végül a nehézségek ellenére is évfolyamelsőként zárta a középiskolát, és mielőtt beszippantotta volna a technológia világa, a Londoni Egyetem történelem szakán tanult.

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images