Édes családi fotóval és megható sorokkal üzent Katalin hercegné Vilmosnak

2024. június 21.
Katalin hercegné meglepően személyes üzenetet küldött Vilmos hercegnek – aki ma ünnepli 42. születésnapját –, és egy igazán édes családi fotót is posztolt hozzá.
Édes családi fotóval és megható sorokkal üzent Katalin hercegné Vilmosnak

Eddig soha nem látott családi fotót osztott meg Katalin hercegné Vilmos hercegről és három gyermekükről. A walesi herceg a mai napon ünnepli 42. születésnapját.

A képen Vilmos herceg látható György herceggel, Sarolta hercegnővel és Lajos herceggel, amint átugranak egy homokdűne felett és Katalin hercegné a következőt írta a fotóhoz: „Boldog születésnapot Apa, mindannyian nagyon szeretünk!”.

Katalin hercegné saját készítésű fotóval köszöntötte fel Vilmos herceget

A közösségi médiában megosztott fotót Katalin hercegné a múlt hónapban készítette, miközben a család Norfolkban tartózkodott. Az egész család szemmel láthatóan sugárzik az örömtől, igazán meghitt pillanatot sikerült Katalinnak lencsevégre kapnia.

Eközben Vilmos édesapja, Károly király is a közösségi oldalakon kívánt boldog születésnapot fiának ma reggel. A királyi család fiókjában közzétett egy régebbi fotót Vilmos hercegről, aki az apja ölében ül, és hihetetlenül boldog a kis Vilmos. A király azt írta a fotó mellé: „Boldog születésnapot a walesi hercegnek!”

Károly király és Vilmos herceg

Károly király és Vilmos herceg

Vilmos hercegnek sem volt könnyű az elmúlt 12 hónap, hiszen feleségét, Katalin hercegnét és édesapját is rákkal diagnosztizálták. Nehézségei ellenére a királyi család kommentátora, Ingrid Seward azt mondta, az elmúlt év embert próbáló volt Vilmos számára, de édesanyja, a néhai Diana hercegnő büszke lenne rá. A Mirrornak nyilatkozva Ingrid azt mondta: „Ez volt Vilmos herceg életének egyik legnehezebb éve.”

Majd így folytatta: „Katalin hercegnével való élete megadja neki azt a biztonságot, szeretetet és barátságot, amire szüksége van. Nem foglalkozik már édesanyja elvesztésével, de tudja, hogy a fájdalma soha nem fog teljesen elmúlni.” Ingrid szerint az elmúlt év eseményei közelebb hozták Vilmos herceget és Károly királyt, hiszen mindketten gyászolják a néhai királynőt. Közben Vilmos sokat tanult apjától, miközben készül arra, hogy egy napon nyomdokaiba lépjen.

@marieclairehun

Katalin hercegnéért az egész világ szinte egy emberként aggódik és most végre jó hírek érkeztek az állapotát illetően. Olvass bővebben a hercegnéről és állapotáról a marieclaire.hu-n! #katemiddleton#royalfamily#katalinhercegné

♬ Love Of My Life – Metrow Ar

Forrás: Mirror, Fotó: Getty Images