Ő Pierce Brosnan elfeledett fia, akit a színész 20 éve kitagadott

2024. június 22.
Közel 20 évvel azután, hogy apja, Pierce Brosnan kitagadta, Christopher Brosnant a napokban lencsevégre kapták.
Pierce Brosnan fia Christopher Brosnen

Az 51 éves Christopher Brosnant – aki annak idején rendezőasszisztensként dolgozott A holnap markában, A világ nem elég és a Robinson Crusoe című Pierce Brosnan-filmekben – pénteken fotózták le, amint kilépett egy londoni élelmiszerboltból. Az egykori filmrendező látszólag egyedül volt. 

Christopher Brosnan egy olajzöld pufimellényt viselt, alatta piros kapucnis pulóverrel és egy tengerészkék melegítőnadrággal. Az Egyesült Királyságban született férfi bozontos barna haja kilógott a tengerészkék sapkája alól. Egyik kezében a telefonját fogta, a másikban pedig a bevásárlószatyrot, miközben kissé görnyedten sétált az utcán. A róla készült friss fotókat itt tudod megnézni.

Pierce Brosnan és fia évekkel ezelőtt eltávolodtak egymástól

Christopher Brosnan édesanyja Pierce Brosnan néhai első felesége volt, Cassandra Harris. Az édesapja pedig Harris volt férje, Dermot Harris. Ám, amikor Dermot Harris 1986-ban meghalt, a James Bondot játszó színész örökbe fogadta Chistophert, valamint a néhány éve rákban elhunyt húgát, Charlotte Brosnant.

Pierce Brosnan, és első felesége Cassandra Harris, valamint fia Christopher Brosnan, és lánya Charlotte Brosnan

Pierce Brosnan és első felesége, Cassandra Harris, valamint fia, Christopher Brosnan és lánya, Charlotte Brosnan

Pierce Brosnannek és Cassandra Harrisnek ezután egy vér szerinti fia született, a most 40 éves Sean Brosnan. Cassandra Harris pedig végül 1991-ben szintén rákban elhunyt.

Az ír színész 2001-ben vette el jelenlegi feleségét, Keely Shaye Brosnant, akivel két közös fiuk született: Dylan Brosnan, 27 éves, és Paris Brosnan, 23 éves.

Christopher Brosnan drogfüggősége és a törvénnyel való folyamatos összetűzései kényszerítették arra Pierce Brosnant, hogy eltávolodjon fiától. „Christopher még mindig nagyon el van veszve. Megdöbbentően. Tudom, mi van vele, de nehéz élete van” – nyilatkozta az apja 2005-ben a Playboy magazinnak.

„Hiszek benne, hogy egyszer meg fog gyógyulni. Mindenkit próbára tett ebben a családban, de saját magát a legjobban. Tudja, hogyan kellene meggyógyulnia, de még nem akar.” Pierce Brosnan „fájdalmasnak” nevezte a fiával kapcsolatos megpróbáltatásokat, hozzátette, hogy muszáj volt megszakítania vele a kapcsolatot. 

Pierce Brosnan és fia Christopher Brosnan és lánya Charlotte Brosnan

Pierce Brosnan és fia, Christopher Brosnan és lánya, Charlotte Brosnan

„Soha nem szakítasz meg minden kapcsolatot – jegyezte meg –, de Christopherrel ezt tettem. Mondtam neki, hogy menj, csinálj azt az életeddel, vagy haláloddal, amit csak akarsz. Én imádkozom érted.”

Az elhidegülésük ellenére Pierce Brosnan 2022-ben egy apák napi Instagram-posztban megemlítette fiát, Christophert. „Örökké szeretlek titeket, drága fiaim, Paris, Dylan, Sean és Christopher” – írta a képaláírást egy fotóhoz, amelyen ugyan Christopher nem szerepelt. 

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images