Annyit nőttek Britney Spears gyerekei, hogy alig lehet rájuk ismerni

2024. június 27.
Britney Spears újra felvette kapcsolatot két fiával, akik már nem is olyan kicsik. Az énekesnő ritkán látott gyermekeivel osztott meg egy közös fotót.
Óriásit nőttek Britney Spears gyerekei

Britney Spears már évek óta háborús viszonyban van családjával, azonban 2023-ban röppent fel először a hír, hogy talán rendezheti kapcsolatát édesanyjával. Britney 2007-től egészen 2021-ig édesapja gondnoksága alatt élt, így az elmúlt években is főként exe, Kevin Federline nevelte két közös gyermeküket. Az énekesnőt éppen ezért csak ritkán láthatjuk fiai társaságában, holott Sean már 18, míg Jayden 17 éves. 2023 májusában a TMZ arról számolt be, hogy a fiúk találkoztak volna édesanyjukkal, azonban ez végül nem valósult meg, mivel nem tudták elfogadni Britney Spears megosztó közösségimédia-jelenlétét. 

Britney Spears azonban hosszú idő után ismét gyermekeivel posztolt Instagram-oldalán, azonban nem lehet nem észrevenni, hogy az elmúlt évek során milyen nagyot nőttek a fiúk. Úgy tűnik, hogy az anyák napja Britney-t is közelebb hozta gyermekeivel, ugyanis a hírek szerint miután felköszöntötték édesanyjukat, a fiúk nyitottak lettek arra is, hogy rendbe hozzák kapcsolatukat. 

„Nyilvánvalóan a megbékélés és az újraegyesítés kissé összetett folyamat, ami eltarthat egy ideig. A telefonhívás egy jó jel volt, és egy lépés a helyes irányba, de ez egy olyan folyamat, amelynek megvalósításához több kell, mint egy telefonhívás” – nyilatkozta Britney Spears ügyvédje, Mark Vincent Kaplan. 

A hírek szerint Britney egészen Hawaii-ig repült, hogy láthassa fiait, azonban az ügyvéd szerint ezek a hírek pontatlanok. 

„Kevin támogatja, hogy a fiúk kapcsolatba kerüljenek az anyjukkal, és örül, hogy a fiúk végre beszéltek vele anyák napja környékén, azonban azok a jelentések, amelyek szerint Hawaiira repült, hogy találkozott velük, pontatlanok” – mondta.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images