Ezzel a rejtélyes és nagyon sármos pasival randizik Emma Watson

2024. július 09.
Kiderült, hogy kicsoda Emma Watson rejtélyes pasija. A színésznő óvja magánéletét a nyilvánosságtól, de most mégis sikerült elcsípni őket.
Kiderült, hogy kicsoda Emma Watson rejtélyes pasija

Az internet korában nehéz bármit is titokban tartani. Ez pedig hatványozottan igaz, ha az ember világhírű. Emma Watson mindig óvta magánéletét a nyilvánosságtól, de most mégis kiderült, hogy kivel randizgat. A Harry Potter sztárja beleszeretett egy oxfordi diáktársába, Kieran Brownba, akivel már nem is titkolják, hogy milyen romantikus a kapcsolatuk.

A 34 éves színésznő és párja nemrégiben egy oxfordi egyetemhez közeli cukrászdában jártak, napokkal azután, hogy csókolózni látták őket. A helyszín nem véletlen, ugyanis Emma mesterképzésen tanul Oxfordban, Kieran pedig állítólag a 19. századi irodalom és közgazdaságtan doktori cím megszerzésén dolgozik. Egy forrás azt mondta a The Sunnak, hogy a sztár kreatív írást tanul, diplomamunkája pedig irodalomelméletről szól, szóval egészen biztosan van közös témájuk.

Egy másik vendég a cukrászdából azt mondta, hogy a pár jó hangulatban töltötte együtt szabadidejét és úgy tűnt, hogy a vásárlók nagy része nem ismerte fel a Emmát. Mindez néhány nappal azután történt, hogy látták őket az utcán csókolózni, ráadásul nagyon édesen: Kieran ugyanis a kezei közé fogta szerelme arcát, miközben közelebb húzta magához, a színésznő pedig felnézett rá. A randijukról készült képet ITT tudod megnézni.

Emma jelenleg az Egyesült Államok és Oxford között ingázik. Csak néhány előadáson vesz részt személyesen, a többit pedig online fejezi be. Tavaly szakított az előző barátjával, Brandon Greennel, egy iparmágnás fiával, akivel 18 hónapig volt együtt.

Forrás: Daily Mail, Fotó: Getty Imaes