Palvin Barbi romantikus fotóval köszöntötte férjét a házassági évfordulójukon

2024. július 16.
Palvin Barbara és Dylan Sprouse hat éve alkotnak egy párt, tavaly pedig hivatalosan is összekötötték az életüket. A magyar modell Instagramon köszöntötte férjét évfordulójuk alkalmából.
Palvin Barbi romantikus fotóval köszöntötte férjét a házassági évfordulójukon

Újabb bizonyítékot találtunk arra, hogy létezik igaz szerelem! Az egyik leghíresebb magyar kötődésű sztárpár újabb gyöngyszemmel lepett meg minket. Palvin Barbara és Dylan Spouse már hat éve alkotnak egy párt, tavaly pedig össze is házasodtak. A modell az évfordulójuk emlékére egy igazán különleges, romantikus fotóval köszöntötte férjét, méghozzá egy az esküvőjükön készült képpel.

Látszik, hogy imádják egymást

Az Instagram-sztoriba posztolt képen Palvin Barbi az esküvőjük pontos dátumát is megemlítette: a két világsztár 2023. július 15-én kötötte össze hivatalosan az életét. Válaszul felesége képére az ex-Disney-sztár, Dylan Sprouse is közzétett egy közös szelfit a híres magyar modellel.

Barbi és Dylan 2018 nyarán kezdtek el randizgatni, és 2022-ben jegyezték el egymást, amit egy évig titkoltak a nyilvánosság előtt. Tavaly nyáron egy meghitt szertartáson mondták ki a boldogító igent Magyarországon, méghozzá abban a templomban, ahol annak idején a világhírű magyar modell szülei is összeházasodtak. Barbiék esküvőjét hatalmas médiafigyelem övezte, a menyegző hivatalos fotói még a Vogue oldalán is megjelentek.

Barbi és Dylan tökéletesen összeillenek

Dylan és Barbi igyekeznek privát módon élni az életüket, a párkapcsolatukról is nagyon ritkán nyilatkoznak a sajtónak. Ennek ellenére imádnak egymás mellett pózolni a különféle nívós eseményeken és közös fényképeket is gyakran posztolnak Instagramon.

Forrás: Palvin Barbi/Dylan Sprouse Instagram, Fotó: Getty Images