Angelina Jolie kétségbeesett lépésre szánta el magát: meglepő dolgot kért Brad Pitt-től

2024. július 18.
Hosszú évek óta tart már a pereskedés az egykori hollywoodi álompár életében és úgy tűnik, hogy Angelina Jolie végleg belefáradt a harcokba, mert mindenkit meglepett azzal, amit Brad Pitt-től kért.
Angelina Jolie a pereskedés befejezését kérte Brad Pittől

Angelina Jolie és Brad Pitt elhúzódó jogi csatája akkor kezdődött, amikor a színésznő úgy döntött, hogy eladja a pincészetük részvényeit. Brad Pitt később keresetet nyújtott be, azt állítva, hogy Angelina Jolie tette ellentétes volt a megállapodásukkal, ugyanis az Oscar-díjas színésznek kellett volna felajánlania az eladásra szánt részét.

Mostanra úgy tűnik, Angelina Jolie megelégelte a folyamatos jogi csatározásokat, és arra kérte Brad Pittet, hogy vessen véget a harcoknak. A színésznő ügyvédje azzal kereste meg az exférjet, hogy ejtse el a pert a pincészetükért, a Château Miraval ingatlanért, amin 2021-ig 50-50%-ban osztoztak.

Angelina Jolie jogi képviselője, Paul Murphy a Page Sixnek adott nyilatkozatában elmondta, hogy Brad Pitt „megkapott mindent, amin a házaspár osztozott, valamint az üzletet is, de még mindig többet követel, és 67 millió dollár plusz büntető kártérítésre perli Angelinát”.

Hosszú évek óta tart Angelina Jolie és Brad Pitt pere a borászat miatt

Hosszú évek óta tart Angelina Jolie és Brad Pitt pere a borászat miatt

A közlemény szerint, miközben Angelina Jolie ismét arra kéri Brad Pittet, hogy vessen véget a harcoknak, és terelje inkább a családjukat a gyógyulás felé vezető útra, mert ha nem teszi, „Angelinának nem lesz más választása, mint beszerezni a bizonyítékokat, amelyek bebizonyítják állításai helytelenségét”.

A 49 éves Angelina Jolie a bírósági dokumentumokban azzal érvelt, hogy a 60 éves Brad Pitt arra kérte őt, hogy írjon alá egy kiterjedt titoktartási megállapodást, és megpróbálta elhallgattatni, hogy beszéljen az elszenvedett bántalmazásokról, amik a színésznőt és gyerekeiket érték, többek között egy Franciaországból Kaliforniába tartó járaton 2016-ban. Természetesen Brad Pitt ügyvédei hevesen cáfolták ezt az állítást. Ugyanakkor 2023 júniusában Brad Pitt csapata olyan dokumentumokat nyújtott be, amelyeken az állt, hogy eredetileg Jolie kérte a szélesebb körű titoktartási szerződést.

Vajon Angelina Jolie kérése fordulatot hozhat a perben, vagy ennél több kell Brad Pittnek?

Forrás: Page Six, Fotók: Getty Images