Közös fotón mosolyog Ed Sheeran és Zséda

2024. július 23.
Ed Sheeran és Zséda az angol világsztár budapesti koncertjén találkoztak. A boldog pillanatról egy közös fotót is posztolt az énekesnő.
Sokan cserélnének most Zsédával: mesés helyről jelentkezett be az énekesnő

Ed Sheeran Budapesten adott koncertet július 20-án. Az eseményt hatalmas titkolózás övezte, csak a legutolsó pillanatban derült ki, hogy ki lesz az angol világsztár előzenekara. A brit énekes Puskás Aréna-beli fellépését Zséda vezette fel!

Az énekesnő kezdetben maga is alig hitte el, hogy őt és zenekarát kérte fel a brit sztár csapata. Ed Sheeran legutóbb öt éve járt a magyar fővárosban, akkor a Sziget Fesztiválon lépett fel. A menedzsmentje biztosan nagy meglepetést akart okozni a visszatérésre, ugyanis csak egy nappal a show előtt derült ki, hogy Zséda lesz az, aki bemelegíti a közönséget az angol énekes színpadra lépése előtt.

Zséda az nlc.hunak árulta el, hogy már hetek óta tudja a hírt, amit eddig titokban kellett tartania:

„Vannak előadók, akiket zeneileg, lelkületileg igazán közel érzek magamhoz, Ed is ilyen. Az, hogy ez kölcsönös, az, hogy ő meghívott engem, minket a koncertjére, azt gondolom, hogy egy igazán fontos visszajelzés számomra. Brutálisan nehéz volt egy ekkora örömhírt titokban tartani. Sokáig még a zenekaromnál is csak bianco dátumként szerepelt a nap a naptárban, de most már muszáj elhinnünk. Ott leszünk július 20-án a Puskásban, és elképesztő bulival készülünk!”

Zséda pedig nemcsak a koncertet nézhette meg, hanem személyesen is találkozhatott Ed Sheerannel, aki egyébként a koncert egy pontján magyar mezben lépett a Puskás Aréna színpadára.

A csodálatos hangú énekesnő két közös fotót is posztolt Instagram-oldalán a találkozóról:

Forrás: Zséda/Instagram