Angelina Jolie és Brad Pitt 16 éves lánya dolgozni kezdett – sosem találod ki a munkáját

2024. augusztus 01.
Angelina Jolie és Brad Pitt legkisebb lánya, a 16 éves Vivienne a Reefer Madness: The Musicalben dolgozott – méghozzá jegyszedőként.
Angelina Jolie és Vivienne Jolie-Pitt

Vivienne a hollywoodi The Whitley-ben tartott előadás kezdete előtt segített a vendégeknek megtalálni a helyüket. Az exsztárpár lánya számára nem ismeretlen a színház világa, már korábban is dolgozott hasonló munkakörben. Legutóbbi munkája a The Outsiders című Broadway-darab kapcsán volt mint önkéntes asszisztens, Angelina Jolie pedig vezető producerként dolgozott ugyanezen az előadáson. Miután Vivienne 2023-ban megnézte a The Outsiders című darabot a San Diegó-i La Jolla Playhouse-ban, arra inspirálta édesanyját, hogy producerként jelentkezzen az adaptációhoz.

„Vivienne nem arra koncentrál, hogy a figyelem középpontjába kerüljön, hanem arra, hogy másoknak támasza legyen. Nagyon megfontolt és érett, egyértelműen látszik, hogy komolyan gondolja a színházat, és keményen dolgozik azon, hogy a lehető legjobban megértse, hogyan járulhat hozzá” – árulta el lányáról Angelina Jolie.

A The Outsiders musical S.E. Hinton regénye, valamint az 1983-as Francis Ford Coppola-film alapján készült. Ahogyan arról már korábban is írtunk, Vivienne úgy döntött, nem viseli többé a Pitt nevet. A műsorfüzetből is elhagyta apja vezetéknevét, így Vivienne Jolie néven tüntették fel. Nem ő az első Jolie és Pitt közös gyerekei közül, aki megtagadja apja nevét: korábban Zahara lányuk is megtette ugyanezt a lépést, míg Pax egyenesen „seggfejnek” nevezte saját apját.

Bradnek és Angelinának hat közös gyereke van, három fiú és három lány: a 22 éves Maddox, a 20 éves Pax és a 16 éves Knox, valamint a 19 éves Zahara, a 18 éves Shiloh és a 16 éves Vivienne.

Angelina Jolie nyolc éve tartó válásuk mellett most épp egy másik pereskedés közepette van Brad Pitt-tel, amelynek középpontjában a Chateau Miraval borászatuk áll.

Forrás: DailyMail, fotó: Getty Images