Új taggal bővült Lady Gaga családja – az énekesnő édes közös videót osztott meg

2024. augusztus 22.
Lady Gaga a napokban örökbe fogadott egy kölyökkutyát, akit egy közös videóban mutatott be követőinek a TikTokján.
Lady Gaga örökbefogadott kiskutya

Lady Gaga az apró termetű buldogot karjában tartva énekli Bruno Marssal közös szerzeményét, a Die with a Smile-t. A rövid videóban az énekesnő az újdonsült házi kedvenc mellett legújabb fizimiskáját tárta elénk. Hosszú, sötét hajjal, élénkvörös ajkakkal és kék szemhéjfestékkel pózolt, miközben mellkasához szorította a sok vizet nem zavaró, de annál édesebb ebet.

Nem meglepő fordulat, hogy Lady Gaga kiskutyát adoptál. Az énekesnő már három másik kiskedvenc gazdája – Asia, Koji és Gustav –, akik szintén buldogok. Az újonnan örökbe fogadott kutya nevét egyelőre nem árulta el a sztár.

@ladygaga

❄️

♬ Die With A Smile – Lady Gaga & Bruno Mars

Szappanopera és horror egyben Lady Gaga elrabolt kutyáinak története

A sztár imádja kutyáit, akikről nemcsak sokat posztol, de egyiküknek, Asiának még saját Instagram-oldala is van. 2021-ben azonban Kojit és Gustavot meglehetősen horrorisztikus körülmények között elrabolták. Ryan Fischer, Lady Gaga kutyasétáltatója az énekesnő három kutyáját sétáltatta, mikor két fegyveres támadó el akarta rabolni tőle őket. Fischer állta a sarat, nem adta át az ebeket, mire az egyik támadó mellkason lőtte. A férfi életét megmentették és azóta teljesen felépült. Hősiességéért háláját Lady Gaga írásban is kifejezte az Instagram-bejegyzésében. A Fischerre lövő James Howard Jacksont 21 év börtönre ítélték. A támadás során Asia megmenekült és még aznap hazatért, a másik két kutyát viszont ellopták – adta hírül a Los Angeles Times.

Lady Gaga Instagram-bejegyzést is írt, egy fotóval a két elrabolt kutyával, amelyben a megtalálónak 500 000 dollárt ígért. Egy nő, Jennifer McBride az incidens után jelentkezett a rendőrségen Gustavval és Kojival, és a jutalom iránt érdeklődött. A rendőrség azonban rövid úton kinyomozta, hogy a nő kapcsolatban áll az egyik rabló apjával, így az énekesnő nem fizette ki az ígért jutalmat. Két hónappal később McBride pert indított Lady Gaga ellen, amiért elállt az ígéretétől, amit végül Lady Gaga nyert a gyanús körülmények miatt.

Forrás: Just Jared, fotó: Getty Images