7 sztár, akinél betelt a pohár és otthagyta Los Angelest 

2024. augusztus 28.
Ez a 7 sztár megunta a paparazzikat, az örökké nyüzsgő várost, és úgy döntöttek, hogy búcsút intenek Los Angelesnek azért, hogy egy farmon vagy legalábbis egy békés vidéki környezetben élhessenek.
7 sztár, aki elköltözött Los Angelesből
  • Rengeteg sztár döntött úgy, hogy elköltözik Los Angelesből.
  • Néhányan azt is elárulták, miért döntöttek így.
  • Megmutatjuk azokat a sztárokat, akik hátat fordítottak a mindig nyüzsgő Los Angelesnek.

Amíg egyesek Kaliforniába, Los Angelesbe vágynak, számos híresség jutott arra a következtetésre, hogy a város már nem megfelelő számukra. Akadt néhány sztár, aki azzal indokolta döntését, hogy Kaliforniában magasak adók, drágák a lakások és túl nagy kihívást jelentenek a társadalmi és politikai feltételek. Megint mások azt mondják, túlságosan stresszes volt már nekik a hollywoodi jelenlét. Valójában teljesen természetes és érthető indokok ezek, ám ez még nem minden és sok sztárnak egyéb oka is volt a költözésre.

Íme 7 sztár, aki elköltözött Los Angelesből:

1. Jessica Biel és Justin Timberlake

Jessica Biel és Justin Timberlake még megbirkóztak a paparazzikkal, de elegük lett ebből, hogy egy idő után már a gyerekeiknek is meg kellett küzdeniük velük, márpedig a sztárpár normális életet szeretett volna biztosítani a csemetéiknek. 2018-ban elköltöztek Los Angelesből és azóta Biel, Timberlake és két gyerekük túlnyomórészt Tennessee-ben és Montanában élnek.

Jessica Biel és Justin Timberlake is elköltöztek Los Angelesből

Jessica Biel és Justin Timberlake is elköltöztek Los Angelesből

2. Nicole Kidman és Keith Urban

Egy évvel azután, hogy Nicole Kidman összeházasodott Keith Urbannal, az ausztrál dalszerzővel, úgy döntöttek, hogy elhagyják Los Angelest. 2007-ben Nashville-be költöztek, ahol az Oscar-díjas nagyon élvezi a békés, kellemes környezetet, ugyanis itt az emberek is sokkal kiegyensúlyozottabbak.

Nicole Kidman és Keith Urban is elhagyták Los Angelest

Nicole Kidman és Keith Urban is elhagyták Los Angelest

3. Matthew McConaughey

Matthew McConaughey a feleségével, Camila Alvesszel Hollywoodból Texasba költöztek. 2012-ben telepedtek le Austinban, miután vásároltak egy 10 800 négyzetméteres kastélyt. Erre elsősorban egy sajnálatos családi válság miatt került sor, mivel Matthew McConaughey édesanyjának és testvéreinek szükségük volt a sztárra. Végül a páros úgy döntött, hogy Austinban telepednek le.

Matthew McConaughey és családja búcsút intett Los Angelesnek

Matthew McConaughey és családja búcsút intett Los Angelesnek

4. Amanda Seyfried

Amanda Seyfriednek egyáltalán nem hiányzik Los Angeles és a folyamatos pezsgés. A sztár ideje nagy részét a farmján tölti Catskillsben, amit 2014-ben vásárolt. Saját bevallása szerint sokkal sikeresebbnek érzi magát a farmon ahhoz képest, mintha egy filmben szerepelne.

Amanda Seyfried nem bánja, hogy elköltözött Los Angelesből

Amanda Seyfried nem bánja, hogy elköltözött Los Angelesből

5. Sylvester Stallone

Sylvester Stallone hosszú évtizedeken át élt Los Angelesben, de 2023-ban jutott el arra a pontra, hogy ideje elhagynia a várost. Hosszas mérlegelés után jutott arra a következtetésre, hogy a továbbiakban inkább Floridában szeretne élni. Stallone és felesége, Jennifer Flavin többek között azért is döntöttek így, mert a gyerekeik már felnőttek és ezért új életet szerettek volna kezdeni.

Sylvester Stallone hosszú évtizedek után költözött el Los Angelesből

Sylvester Stallone hosszú évtizedek után költözött el Los Angelesből

6. Ryan Reynolds és Blake Lively

Kevesebb, mint egy évnyi randizás után Ryan Reynolds és Blake Lively összepakoltak, és elhagyták Los Angelest. 2012-ben a pár 2,3 millió dollárért vásárolták meg közös otthonukat Pound Ridge-ben, New Yorkban. Egy farmon élnek és a sztárok azóta sokkal békésebbnek és boldogabbnak érzik magukat.

Ryan Reynolds és Blake Lively hamar elköltöztek Los Angelesből

Ryan Reynolds és Blake Lively hamar elköltöztek Los Angelesből

7. Julia Roberts

Julia Roberts évekkel ezelőtt jött rá arra, hogy Los Angeles nem való neki. Roberts 1995-ben egy 32 hektáros tanyára költözött az új-mexikói Taosba. Az Oscar-díjas színésznő rendkívül élvezi a csendet és a nyugalmat a farmján.

Julia Robertsnek nem hiányzik Los Angeles

Julia Robertsnek nem hiányzik Los Angeles

Forrás: Business Insider, Fotók: Getty Images