Ne félj, nem fog fájni! – 10 rémesen jó halloween-edzés

2024. október 13.
Ezek az edzésvideók még a fanyalgó halloween utálók kedvét is meghozzák a mozgáshoz! Nem a félelemtől ver ki a veríték közben, azt garantáljuk! Melyikkel kezdjük?
Halloween edzés videó
  • Ha halloween lázban égünk, akkor azért, ha utáljuk az ünnepet, akkor azért érdemes megnéznünk ezeket az edzésvideókat.
  • Találunk köztük még halloween tökkel végezhető edzéstervet is!
  • Melyikkel kezdjük a halloween edzésünket?

Megértjük, ha arra még nem állunk készen, hogy a vajsárga körmöket lecseréljük a halloween tematikájú körömmintákra. Viszont a rémisztően jó halloween edzésvideókat már most érdemes kipróbálnunk! 

Ahogy közeledik október 31., azaz halloween napja, mindenhol megjelennek a hatalmas tökök. Miért ne edzenénk egy jót ezekkel a halloween jegyében? De mutatunk még más halloweenre hangolt tornavideókat is, amit érdemes kipróbálnunk! Ha a csokigyűjtés nem a kedvenc halloween elfoglaltságunk, legyen az edzés az!

Félelmetesen jó halloween edzésvideók

1. 25 perces edzés halloween tökkel

Mielőtt kifaragnánk a tököt, toljuk le ezt a 25 perces edzést a halloween jegyében vele! Nyolc interval szakaszt végezhetünk el, 45-30-15 másodperceseket, mindegyik között 1-2 perc szünettel. 

Olyan remek és hatásos gyakorlatok vannak ebben a halloween tökös edzésvideóban, mint a guggolás, kitörés vagy a csavarás. Persze végezhetjük az egészet súlyzókkal is, de nem szórakoztatóbb a halloween tökkel?!

2. Zombiedzés halloweenra

Ezt az edzésvideót azok szeretik majd, akik inkább a táncos aerobic edzéseket kedvelik. Egyszerű koreográfiát kell követnünk, ami az egész testet átmozgatja. Lehet, hogy annyira elfáradunk a végére, hogy még zombijelmez sem kell halloweenre, mert az érzés már meglesz?

3. Thriller zenés edzés

Csak egy gyors átmozgatásra van időnk? Pont annyi ideig tart ez a kardio rutin, ameddig Michael Jackson híres Thriller dala. Viszont az biztos, hogy nem lesz megállás abban az öt percben!

4. Macskanő jelmezhez ideális halloween edzés

Cassey Ho pilates edző állította össze ezt a halloween edzéstervet, ami átmozgatja a karokat, hasizmokat, feneket. A saját testsúlyos gyakorlatokat a Macskanő ihlette, mai az utóbbi években az egyik legnépszerűbb halloween jelmez. Húzzuk fel a fekete leggingszünket (a hátrakötöt haj és rúzs opcionális), és csapjunk bele!

5. 30 perces halloween tánc HIIT edzés

Nincs egy pillanat ebben a halloween edzésben, amikor megállhatnánk. Klasszikus halloween dalokra mozoghatunk kifulladásig!

6. Lady Gaga Monster táncos tréning

Ha a Monster nem klasszikus halloween szám, akkor semmi! Ez az extrán rémisztő halloween táncos edzésvideó tökéletes ráhangolódás az ünnepre!

7. Kísértetjárta HIIT edzés 30 percben

Érdemes összejönni többen, és úgy belevágni a 30 perces HIIT-edzésbe. Nem tudunk elképzelni ennél izzasztóbb halloween tréninget. Biztos, hogy az egész testünk elfárad a végére, a szívünk pedig majd kiugrik a helyéről, csak nem a félelemtől!

8. Billie Eilish Bad Guy táncos halloween edzés

Imádjuk majd azt a félelmetesen menő hangulatot, ami átjárja a Billie Eilish zenéjére komponált halloween edzést. Tökéletes, ha valami kihívásra vágyunk és bonyolultabb mozdulatokat is kipróbálnánk.

9. Hókusz pókusz kardiotréning

Ha halloween, akkor Hókusz pókusz! Tudtuk, hogy októberben többen nézik meg a klasszikussá vált halloween filmet, mint egész évben összesen? Mi más inspirálhatna tehát egy halloween edzésvideót, mint ez a film? Mozgassuk meg magunkat és nosztalgiázzunk!

10. 30 perces halloween táncos kardio

Égessünk zsírt ezzel a kardioedzéssel, amit a legnagyobb halloween slágerekre csinálhatunk végig. Ha szerencsénk van, annyira magával ragad a zene, hogy nem is érezzük, mennyire elfáradtunk!

Forrás: Popsugar, fotó: Getty Images