Startol a második Humen Film Festival "A Humen Film Festival nem egy filmfesztivál melegeknek, hanem egy meleg filmfesztivál mindenkinek”– szól a rendezvény idei szlogenje.
Világbajnok lencsesaláta mennyei padlizsánkrémmel és elronthatatlan lepénykenyérrel Vegetáriánus ízorgia, világbajnok padlizsánkrém, plusz egy elronthatatlan, pár perc alatt elkészülő lepénykenyér bloggerünkFüge Kata konyhájából.
A munkám a szenvedélyem: Juhász Anna irodalmár, irodalmi szalonok szervezője, háziasszonya Az irodalmárokat komoly, szemüveges, maguknak való férfiaknak képzeli el az átlagember. Juhász Anna ennek pont az ellentéte: csinos, mosolygós,
Óceánparton készült a Daalarna új kampánya A 2018-as esküvői kollekcióval ismét természetközeli hangulatot álmodott meg Benes Anita, Daalarna a márka tervezője.
Mennyei szőlős kocka percek alatt Tökéletes felhasználása az épp mindenütt kapható, érett szőlőnek – süssetek turbó szőlős kockát bloggerünk, Füge Kata receptje alapján.
A tűznél is forróbb Megan Fox legújabb fehérnemű kampánya A Transformers-filmek sztárja fülledt hangulatú fotózáson pózolt a Frederick's Hollywood fehérneműműrka legújabb kampányában.
A legkrémesebb humusz receptje Tuti módszer a legfinomabb, krémes humusz elkészítéséhez – klikkeljetek Füge Kata receptjéért.
Sorok közötti olvasásából egyes alá A nők képesek rá, sőt ösztönösen űzik, míg a férfiak azt sem értik miről beszélünk, ha a sorok közötti olvasásról van szó. Schütz Gabriella erről beszélgetett az Érintés és karma írőnőjével.
Beszélitek egymás szeretetnyelvét? A Ragaszkodj hozzá! tippjeivel közös nevezőre juthatsz kedveseddel!
Tökéletes borkorcsolya: mazsolás-túrós kifli Meglepő, de tökéletes borkorcsolya fehérborokhoz ez a mazsolás-túrós kifli – próbáljátok ki bloggerünk,Füge Kata receptje alapján.
Boldog születésnapot, Coco Chanel! 1883. augusztus 19-én, Gabrielle Bonheur Chanel néven született meg a világ egyik legnagyobb hatású divattervezője, akit most már az egész világ Coco Chanelként ismer.
Kukoricás palacsinta zelleres mártogatóssal A nyár legnagyobb gasztro-sztárjai, azaz a palacsinta és a kukorica egy receptben: szuperfinom kukoricás palacsinta zelleres mártogatóval a héten bloggerünk, Füge Kata receptje alapján.
Banános répatorta krémsajtos mázzal Fantasztikus ízű jutalom a kánikulát jól tűrő bátraknak: banános répatorta krémsajtos mázzal bloggerünk,Füge Kata receptje alapján.
Az ehető virágok nyomában – harangvirágos palacsinta Fejes Réka, a The Fairy Thing bloggere az ehető virágok társaságában eltöltött idő alatt megszerzett tudását kamatoztatta a friss Marie Claire-ben, itt pedig kedvenc palacsintareceptjét árulja el.