Állítsd össze az alapgardróbod magyar tervezői darabokból: itt a PLIÉ új kollekciója

2023. április 16.
A prémium magyar ruha márka új kollekcióval köszönti az évszakot, amely egy több szezonon átívelő időutazásra invitál. Az időtlen termékeket a 60-70-es évek építészeti irányzatai, a korszakot meghatározó épületek, bútorok, kárpitok inspirálták.
Állítsd össze alapgardróbod magyar tervezői darabokból: Megjelent a PLIÉ új kollekciója

A PLIÉ az elmúlt szezonokban a könnyű variálhatóságot helyezte előtérbe, amely a legújabb szériában is megjelenik. A ruhakollekció az emberi érzésekre és az egyéneket összekötő közös emlékek fontosságára, kollektív tudatára fókuszál.  Az etikusan gyártott ruhák – ingek, nadrágok, blézerek, overallok és felsőrészek minden helyzetben megállják a helyüket, és ideális választások lehetnek egy alapruhatár kialakításához.

A fenntartható magyar márka célja, hogy előtérbe helyezze a nők szépségét, egyediségét és karakterét. A termékek letisztult egyszerűségükkel hangsúlyozzák minden nő saját értékét. Mindehhez az egymásra épülő kollekciók praktikus alapdarabokat kínálnak, és kényelmes viseletet biztosítanak. Az új designerruháknál megmaradtak a kissé mosott, pasztell árnyalatok, de megjelennek az alapszínek és az állandó stílusjegyek is.

A női szerepek támogatása mellett a márka a fenntarthatóságot, a minőséget, és a magyar design, magyar vállalkozások támogatását is előtérbe helyezi. A slow fashion termékek készítésénél fontosak a természetes, prémium, fenntartható alapanyagok, de nagy hangsúlyt fektetnek a varrási folyamatokra is, hogy hosszú élettartamú, magas minőségű, nagyobb komfortérzetet biztosító ruhák készülhessenek.

20 fotó megtekintése

Fotó: Kecskés Márton és Rohonczi Anita, Modell: Bolváry Kata, Dencsi Adrienn