Egy mediterrán nyaralás varázslatos atmoszférája hívta életre Eva Remenyi új kollekcióját

2023. június 03.
A Vacation kollekciót egy mediterrán nyaralás varázslatos atmoszférája hívta életre. A fő inspirációt egy hatalmas törött amfora adta, amit egy kis tengerparti halászfaluban mosott partra a sós tenger, mielőtt évszázadokon át a jelenlegi formájára koptatott.

Az amfora az ókori kultúra egyik legrégebbi jelképe, amely emlékeztet minket a kultúrák közötti átjárhatóságra és a múltbéli hagyományokra. Ez a nőies, befogadó motívum végigkíséri a kollekciót, de emellett megjelennek régi korok használati tárgyait idéző tálak, hajóláncok és egy rusztikus felületű üveggyöngy is, amely a titokzatos, mélykék tengerre reflektál. 

A kollekció egy különleges utazásra hív, ahol a nyári vakációt egy régi világ színfalai között, modern köntösben élvezhetjük. Fő üzenete, hogy szakadjunk ki a rohanó hétköznapokból, lassítsunk le és töltődjünk fel a minket körülvevő egyszerű és természetes dolgokból. A tökéletlenül tökéletes darabok segítenek, hogy a mediterrán életérzés mentén újra kapcsolódjunk a természettel és önmagunkkal. 

Az egyes ékszerek viaszveszejtéses módszerrel készültek aranyozott réz, illetve ródiumozott ezüst változatban. A kollekcióban található újrahasznosított, kék üveggyöngyöket egy speciális technikával olvasztanak újra, régi, porrá zúzott gyógyszeres üvegekből.

28 fotó megtekintése

Egy mediterrán nyaralás varázslatos atmoszférája hívta életre Eva Remenyi új kollekcióját

Fotó megosztása: