Billie Eilish stílusevolúció: fotókon, hogyan változott a frizurája az elmúlt években

2024. május 25.
Billie Eilishnek nemcsak a zenéjével sikerült berobbanni a köztudatba, hanem a merész hajszíneivel is. 2016-os karrierje kezdete óta már rengeteg vagány stílust láthattunk tőle. Lássuk, hogy mennyit változott az elmúlt években!
Billie Eilish stílusevolúció: fotókon, hogyan változott a frizurája az elmúlt években
  • Billie Eilish az elmúlt években jó néhány drasztikus frizuraváltást mutatott be első dalának 2016-os kiadása óta.
  • Egy ideig neonzöld hajjal, élénkkék tincsekkel, sőt még az ősz hajjal is kísérletezett.
  • A 22 éves énekes a szőke bob és hosszabb barna fazon viselésével is megpróbálkozott.

Billie Eilish napjaink egyik legnépszerűbb előadója, aki nemcsak fülbemászó dalaival, hanem izgalmas öltözködési stílusával és bevállalós frizuráival is elérte, hogy felfigyeljenek rá. Sokáig a kék és a neonzöld hajszíne volt a védjegye, de mindig is szeretett kísérletezni, így időnként sikerül meglepnie a rajongóit egy váratlan színváltással.

Megmutatjuk, hogyan változott Billie Eilish haja az elmúlt években:

1. Billie Eilish ezüst hajjal

2018-ban – mindössze két évvel első dalának, az Ocean Eyesnak a megjelenése után – Billie Eilish hosszú, ezüstös hajjal pompázott a Nylon’s Young Hollywood buliján.

Billie Eilish ezüst hajjal

Billie Eilish ezüst hajjal

2. Billie Eilish kék hajjal

Novemberre ennél is merészebb hajszínre váltott Billie Eilish, és mindenkit sikerült ámulatba ejtenie királykék hajával, ami tökéletesen passzolt a szeme színéhez.

Billie Eilish kék hajjal

Billie Eilish kék hajjal

3. Billie Eilish fekete hajjal

A következő évben Billie Eilish maga mögött hagyta a kéket, és természetesebb színre festette a haját. 2019-ben már teljesen fekete hajjal jelet meg iHeartRadio Music Awards gálán.

Billie Eilish fekete hajjal

Billie Eilish fekete hajjal

4. Billie Eilish neonzöld tincsekkel

Ahogy a kék haj meghatározta Billie Eilisht, úgy a neonzöld tincsek is, amik egyenesen a védjegyévé váltak. 2019 nyarán nemcsak a hajszíne, hanem a formája is megújult, mivel frufrut vágatott magának.

Billie Eilish neonzöld tincsekkel

Billie Eilish neonzöld tincsekkel

Hónapokkal zöld haja debütálása után Billie Eilish még egy kicsit finomított a stílusán azzal, hogy csak feje tetejét fedte a nezonzöld szín, ami feketébe ment át. Ez volt az a pont, amikor a Bad Guy énekese igazán elégedett volt a megjelenésével.

Billie Eilish ikonikus neonzöld haja

Billie Eilish ikonikus neonzöld haja

5. Billie Eilish szőke bobhajjal

A legközelebbi stílusváltásra 2021-ben került sor, mikor mindenki legnagyobb meglepetésére Billie Eilish egy szőke bobfrizurára váltott, de később elárulta, hogy nem volt elégedett a színnel. 2021 szeptemberében az Elle-lel beszélgetve azt mondta: azért választotta ezt a színt, mert zöld hajkoronájával „nem tudott sehova menni”, hiszen jól felismerhetővé tette. De miután szőkére váltott, megkapta a vágyott szabadságot. Végül az ok, amiért a szőkét is maga mögött hagyta, a következő volt:

„Szexibbnek érzem magam, amikor férfiasan öltözködöm. Egy másodpercig sem éreztem magam szexinek a szőkeségtől” – mondta a  Highsnobietynak egy 2022-es interjúban. „Amikor szőke voltam, az emberek másképp bántak velem, teljesen megváltozott a viselkedésük.”

Billie Eilish szőke bob hajjal

Billie Eilish szőke bobhajjal

6. Billie Eilish csokoládébarna hajjal

A 2021-es év vége felé Billie Eilish egy másik semleges színnel próbálkozott és csokoládébarnára festette haját. Egyes fazont, tompa bobot és függönyfrufrut választott az új hajszínéhez.

Billie Eilish csokoládébarna hajjal

Billie Eilish csokoládébarna hajjal

7. Billie Eilish ismét fekete hajjal

Következő drámai átalakulására 2022-ben került sor, amikor részt vett a 94. Oscar-gálán. Új hajszíne olyan fekete volt, mint a drámai Gucci ruha, amit a vörös szőnyegen viselt. És bár még mindig rövidre volt vágva, Billie Eilish oldalra fésült frufruval és kifelé göndörödő végekkel dobta fel frizuráját.

Billie Eilish ismét fekete hajjal az Oscar-gálán

Billie Eilish ismét fekete hajjal az Oscar-gálán

8. Billie Eilish vörös hajtövekkel

2023 nyarán ismét meglepte a rajongókat Billie Eilish, mikor visszatért a színek világába és egy extravagáns, vörös árnyalatot választott.

Billie Eilish vörös hajtövekkel

Billie Eilish vörös hajtövekkel

9. Billie Eilish harmadszor is fekete hajjal

Idén, 2024-ben Billie Eilish visszatért a tömör, sötét tincsekhez. A koromfekete árnyalattal debütált a People’s Choice Awardson februárban, és azóta is kitart az új stílusa mellett. Vajon mi lesz a következő szín, amit választ?

Billie Eilish fekete hajjal 2024 februárjában

Billie Eilish fekete hajjal 2024 februárjában

Forrás: Business Insider Fotó: Getty Images